4k Dell 28" Ultra HD monitöre göre sistem

En az R9 295X2 lazım ancak yeter mi bilemem. Görünüşe göre para bol sende, o yüzden 2 tane R9 295X2 al CF yap, kafan rahat olsun. :D
 
Kardeş yaklaşık bi 15bin liran falan olması lazım hatta 20bin olursa ultrada oynayabilirsin zannımca.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
3840 x 2160 monitörde güncel oyunları ultra oynatacak ekran kartı olduğunu düşünmüyorum. O çözünürlük çok fazla. En üst ekran kartları söz konusu dahi olsa.
 
4K monitörde oyun oynamak istiyorsan VRAM'i yüksek bir ekran kartı alman lazım. İşin içinde render falan da varsa GTX Titan Black alabilirsin. Bütçen çok fazla ise ve sırf oyun için istersen R9 295x2 alabilirsin.
 
Monitörü saymazsak kasa ne kadar mal olur?Ayrıca Neden hep AMD? Ben 2x 780ti ya da 2x titan black düşünüyordum. Videolardaki fps değerleri yalan mı? Zaten öyle bir çözünürlükte 60 fps alsam beynim yanar heralde, o kadar beklentim yok.
En az R9 295X2 lazım ancak yeter mi bilemem. Görünüşe göre para bol sende, o yüzden 2 tane R9 295X2 al CF yap, kafan rahat olsun. :D
Umarım ciddi değilsindir :D
 
Max. 10 bin tl gibi... Dell' in yeni çıkardığı 600 dolarlık monitörü üzerine ümitlendim. Bütçe söylemeye de çekiniyorum açıkçası, forum çok çekmiş sanırım boş mesajlardan.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı