Yanlış Anlaşılmayı Düzeltme

  • Konuyu başlatan amd007
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 1
  • Görüntüleme 1B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
A

amd007

Ziyaretçi
@Kerem Yaşar kardeşim ben İstek: Ban kaldırma | Technopat Sosyal bu konuda 300TL'ye APU adlı konu açmadım. Lüfen doğru düzgün okuyup mesaj at.

@albaywolf Evet aklısın. Cezalara takmamak lazım. Ama 30 gün yedim başlık yüzünden.

@MF "Önceki hesabınızda onca mesaja ulaşıp verilen uyarılara aldırış etmeden hala başlığı yazamıyorsanız 1 ay ceza almanız çok doğal." demişsiniz. Fakat hangi uyarı? Bana uyarı falan gelmiyor. Ayrıca yazdığım hatalı başlıkları göstererek bana yardımcı olabilirsin. Ki ben de anlayayım hatamı ve düzelmeye çalışayım.

@MF hesabım birleşecek demişsin. Teşekkür ederim. İsteğim şudur ki, bu hesabımı Agab isimli hesaba aktarman. Yani o hesabı bu hesaba değil. Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar, sanırım yanlış anlaşılmışım ama sorun çözüldü. Bu arada, ben şeker hastalığı sınırında olduğum için çok çabuk sinirlenip atarlanıyorum affedin lütfen.

O zaman haziranın ortasına kadar bekliyorum cezamın bitmesini. Fakat lütfen uyarıların gidip gitmediğine dikkat edin sayın @MF. Uyarı falan gelmediğini tekrar belirtmek isterim.

Dipnot: Sevgili yetkili arkadaşlar, Agab hesabım açılınca bu hesabı aktarırsanız sevinirim. Yoksa yeni bir Facebook hesabı açmak zorunda kalırım.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı