General mobile discovery neden kötüleniyor ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Samsung secen kisi pek tanimiyorum Technopat Sosyal'de. Ayni sekilde Discovery secen sayisi da az. Discovery yerine, Lumia en saglikli secimdir her zaman. Discovery telefonu unlu eden sirket degil, Inci sozluk denen gruptur. 3 arkadasimda da mevcut, o kadar titiz kullaniyorlar fakat 3 ay gecmesine ragmen, telefonlari kasmaktan harap oldu. Hem de menu bolumunde gecislerde dahi.
Bence konu Discovery degil, General Mobile olmalidir.

Benim gozumde, GM kullananlarin %60'i en az 6 ay sonra aglamaya baslayacaktir. Kiminde olu piksel baslayacak, kiminde servis rezaleti baslayacak, kimi onu yapacak bu olacak vs. olaylar. Kimse duyarli davranmadi adam gibi, cunku ozelliklerinden cok fiyati yayildi. Herkes demiyorum, severek alanlar da oluyor fakat sorun ciktiginda ortaliga saldirmiyor. Malzeme kalitesini, servisini, isciligini ve markasini kimse dikkate almadi. Direk fiyat/performans olarak geldi gozlerine.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben aynı telefonu babama aldım yaklaşık 6 aydır kullanıyor. Arada arayıp soruyorum nasıl diye canavar gibi çalışıyor dedi. Babam işi gereği sürekli telefonla konuşur genelde şarj olayından şikayetçi olur bu sefer bir şey demedi gayet memnun. Arkadaşlar insanların beynine belirli markalar yerleşmiş onlar haricindekiler hep kötü oluyor bu kadar basit.
 
Şimdi bilmeyen arkadaşlar için bir kez daha yazayım. Siz paraya kıyıp telefon alıyorsunuz. O telefondan belli beklentileriniz oluyor. Peki bu telefon beklentilerinizi karşılıyor mu? Beraber bakalım.
Eğer telefonu babanız, amcanız, dedeniz, halanız, teyzeniz ya da ne bileyim alt komşu Hatice Abla'nız aldıysa telefonu, sevecektir. Hiç sorunu yok diyecektir. Canavar gibi çalışıyor diyecektir. Veyahut telefonu alan insan telefondan anlamıyorsa, bir piksel nedir, ekran kalitesi nedir, arayüz nedir bilmiyorsa o da telefonu sevecektir. Telefonu iyi telefon yapan kaç ay veya yıl kullanıldığı veyahut şarjının ne kadar gittiği midir? Eğer öyleyse gidin 3310 alın. Şarjı bir ay, kendisi de 10 yıl rahat gidecektir.
Gelelim GM'ye. Ben telefon ekranından anlarım. Ego mu dersiniz ne dersiniz bilmem ama anlarım. GM'yi gördüm. Yarım saat de kullandım. Diyeceksiniz ki "Yarım saatte ne anladın, o kadar kısa sürede telefon mu anlaşılır". O kadar kısa sürede dahi ne olduğu anlaşılıyor evet. Öncelikle üstüne basa basa söylüyorum ekran!!! Ekran şu bildiğimiz ucuz çin malı telefonlar gibi. Renklerin tonları tuhaf. Ekran sönük. Kullanılan panelin kalitesi de düşük. İkinci konu dokunmatiği. Ne Nokia ne Samsung ne de LG gibi dokunmatiği var. Bazen algılamıyor. Hızlı hareketlerde yavaş kalıyor. Peki malzeme kalitesi? Emin olun Samsung'dan daha vasat.
Neden böyle burada kendimi yırtıyorum? Alacak arkadaş etmesin eylemesin bu telefonu almasın diye. Sorarım size bu kadar özellikleri yüksek bir telefon neden bu kadar ucuz? Bunun sebebi var mı? Türk malı mı bu? Bu kadar basit değil anlayacağınız.

Bu arada hiç bahsetmemişim. GM'nin servisi nasıldır? Bozulduğu zaman arkanızda duracak mı? Size güven verecek mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çalıştığım yerde kullanan var habere övüyor. @Silinen üye dediğin gibi ekran çok sönük kalıyor. Malzeme kalitesi berbat. Kullanan da diyorki telefon Amerikan malıymış ve Çin ile ortaklaşa yapıyormuş. :) Önceden de diyordu ki Çin malının kaliteleri değişiyormuş Bu GM 1. kaliteymiş.

Sen al GM... anladın sen. Ordan yazması kolay değil mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Allah ıslah etsin seni.

Küfür edilen arkadaşlarım sizden ricam ekran görüntülerini alıp bilişim suçlarına ve ahlak masasına başvurmanız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Burada küfür kıyamet yağdıran arkadaş savunduğu marka ve değerleri de kendisiyle birlikte yerin dibine soktu. Kalıcı olarak banlandı, mesajları da silindi. Artık paralı asker miydi, çocuk muydu bilemem, umursamam da.
 
Telefonun fiyatı uygun fiyatına göre uygun bir ürün. Fakat bendeki S3 Mini'ye göre daha kötü. Yok işlemcisi iyi, yok ekranı büyük, yok şu yok bu diyenler olacaktır. Ama bir yerde Samsung bir yerde GM. Discoverynin ekranı bana göre berbat S3 mini'de Süper Amoled ekran var ve bu ekran normal ışıklı bir ortamda Discovery'e göre daha kaliteli. Ayrıca kasa kaliteli çok daha fazla kaliteli.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı