Antivirüs önerisi

Norton 360 . En iyilerinden biri de budur . Pc'ni kastırmaz çok iyi güvenlik işletir . Arayüzü de çok güzeldir bence . Ama ben Kaspersky kullanıyorum nedeni daha 100 gün falan lisansım var . Lisansım bitsin direk Norton'a geçicem . Kaspersky de çok güzeldir hatta Norton'dan bile iyi diyorlar ama Pc'nin iyi bir donanıma sahip olması gerekir . Yoksa Pc kasabilir :D
 
Advanced System Care 7.2 öneririm. Bilgisayarındaki bütün virüsleri ve bütün herşeyi buluyor. Üstelik ücretsiz. Eğer serial istersen internetten bulup yazarsın. Bilgisayarının beyni gibi görev görüyor. Performans artışı gibi. Denemeni öneririm.
 
Sana önerim hiç bir virüs programı kurma. Windows Defender var zaten o fazlasıyla iyi. Güncel tut onu yeter. Bunun dışında birde Advanced Sistem Care programını full indir. Artık için rahat olur.
Advanced SystemCare Pro 7.3.0.454 Türkçe Katılımsız | Full Program İndir | Full program | Full programlar | Ücretsiz
Dostum windows defender bilgisayar açıldığında başlamıyo. Startup içine atıyorum pc açıldığında hata veriyor
 
Ücretsiz kullanacağım diyorsan Avira kullan. Fakat ücretsiz yazılımlarda insanların kafası karışıyor. Şunu kullansam nasıl olur, şu iyi midir gibi. En iyisi Norton.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı