Galaxy Ace entegre değişimi

aslanilker

Hectopat
Katılım
3 Haziran 2012
Mesajlar
155
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Bundan bir 2-3 Ay öncesine kadar Galaxy ace telefonum vardı ta ki telefona rom atmaya çalışırken reboot sırasındaki tamamen hard brick olana kadar. Öyle düşünüyordum fakat telefoncuları tek tek gezdim çoğu j-tag dedi. En sonunda kaliteli bir yere götürdüm tanıdık vasıtası ile birlikte inceleme sonucunda entegre değişimi olucak dedi ve 40 TL masraf çıkarttı sizce bu masraf uygun mudur ? Yani ilerde tekrar bozulma gibi bir şey olur mu ? Zaten beni yaza kadar idare etse yeterli olur ardından Galaxy Note 2-3 almayı düşünüyorum geçici olarak sizce makul bir fiyat mıdır ve tehlikesi nedir ?
 
Benim One X'de öyle oldu mümkün ise oranın telefon numarasını verebilir misin? Yada HTC One X yapıyorlar mı? Birde imei değişecek, malum telefon yurt dışından geldi açtırmadım.
 
Şahsen bende hiç bilmiyorum dediğim gibi tanıdık vasıtası ile yaptırıyorum yani kuzenime verdim telefonu ama telefon gelince ben bilgilerini alırım size de ulaşıp veririm siz direk görüşürsünüz. İstanbul'da kartal civarında diye biliyorum.
 
Tamam kardeşim sağolasın. Bana da 200 geçer dediler j-tag ile bende hiç uğraşmayayım dedim, öyle kaldı. Senin ki gibi 40 50 yapılacaksa yada 100, veririm yapsınlar kardeşime veririm. :)
 
Yani dediğim gibi sultanbeyli'de oturuyorum ve buradakiler inanılmaz derecede bilgisiz yani adama j-tag yapılıcak diyorum adam bana bakıyor ve o ney diyor yani o derece :) Neyse ben telefon geldiği zaman kuzenimden numarasını'da alırım sana özel mesaj olarak yollarım sende görüşür sün umarım seninki side olur ;)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı