Hangi Yabancı Dil Öğrenilmeli?

TheNovaPunchers

Hectopat
Katılım
6 Mayıs 2017
Mesajlar
217
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Arkadaşlar malum yaz tatilindeyiz, bende boş vakitimi değerlendirmek açısından dil öğrenmek istiyorum. İngilizcenin neredeyse tamamını biliyorum. Yurt dışına çıksam rahatlıkla kendimi idare edebilirim. Ama bunun yanında başka diller daha eklemek istiyorum. Aslında Yunanca'ya merak saldım ama kaynak çok az. Bende bir sürü kitap almak istemiyorum. Daha çok internetten videolarla ve telefon uygulamalarla ilerlemeyi düşünüyorum. Sizin tavsiyeleriniz bu yönde ne olur? Hangi programları, videoları izlemeliyim? Ayrıca dil olarak öneriniz nedir, hangi dile daha kısa bir sürede yatkın olabilirim? Teşekkürler.
 
Yunanca bir işine yaramaz hobi olmuş olur onun yerine İspanyolca, Fransızca, Rusça veya Çince öğrenirsen çok daha işine yarar
 
Hangi dili gelecek yaşamında kullanacaksan onu öğren. Mühendislik, hukuk, hobilerinle alakalı diller... Tavsiyem öğreneceğin dili İngilizce üzerinden öğrenmen. Hali hazırda İngilizce de biliyormuşsun, kaynak sıkıntısı çekmezsin.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı