2000 TL Fiyat Performans Televizyon Önerisi

Yusuf Kemal1

Hectopat
Katılım
29 Ağustos 2016
Mesajlar
50
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Genellikle bilgisayar ve telefonlarla ilgileniyorum; televizyonlar hakkında uzaktan yakından bir fikrim olmadığından dolayı size sorayım dedim. Aradığım televizyonun boyutu 32-42 inç civarlarında olacak. Başlıkta belirttiğim gibi fiyatta "ufak tefek" oynamalar yapabilirsiniz. Önerileriniz için teşekkürler.
 
Bende tam böyle bir konu açacaktım siz açtınız:). Bende bakıyorum televizyonlara bütçemiz aynı. Netflix, YouTube gibi uygulama olanlara bakıyorum adam akıllı bulamadım. Tavsiye bekliyorum bende.
 
Hocam buraya tıklayarak sizin için 2000₺'ye kadar olan televizyonlardan 3 adet karşılaştırmaya ekledim. Bir göz atabilirsiniz.
Saygılarımla...
Pfs 4132yi önermem diğer Philipsi alabilirsiniz. Bende aynısı vardı pcde kullanıyordum liseye yeni başlamıştım okulumuz tadilatta olduğundan akşam 9da eve geliyordum. Okulda elektrik kesilmişti 5 te bırakmışlardı sevine sevine eve uçarak gittim oyun oynarım diye. Tam rainbow six siege'ye girdim televizyon patladı hiç unutmuyorum kendimi odamdan salona atmıştım. 1 sene olmamıştı patlayalı. Sonra mediamarktan almıştık ayrı kasko almıştık kaskodakiler ekran kırık olmamasına rağmen sigorta şirketi ekran kırık diyip perte çıkardılar. Ulan destan yazdım bee
 
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı