i5 4670k ve B85-G43 Gaming PC Kapanma Sorunu

Ustrel

Kilopat
Katılım
27 Mayıs 2014
Mesajlar
184
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, bugün forumdan aldığım önerilerle bir pc topladım. Vatan bilgisayarda test edildi hiçbir problem yoktu. Eve getirdim işletim sistemi kurmak için sorunsuz bir şekilde windows 8.1 kurdum. Bilgisayar açıldı 10 saniye sonra ekran kapandı. Bilgisayar hala açık fakat ekran kapalıydı. Klavyede numlock ışıgı falan kitlenmişti. Bir kaç kez reset atıp tekrar denedim her seferinde biryere tıkladıgımda falan kapanıyor. Bazen uzun sürüyor kapanması. Daha sonra yeniden yükledim windowsu. Yine aynı sorun var ısılar normal. Hiçbir sorun yok profesyonel bir firma elemanı montajını yaptı.

10419719_684528581594215_986867041_n.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır herhangi bir hata yapmıyorum. Bilgisayar kurulup açılıyor belli bir süre sonra oluyor olan. Zaten hata olsa kurulum tamamlanmazdı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Herşey sorunsuz bir şekilde çalısıyor. Sonra metro arayüzden bir şeye basıyorum kapanıyor. Veya birşey olmuyor google a girerken kapanıyor çok tuhaf.

BIOS ayarlarıyla oynadınız mı?
Hayır ayarları görevli kişi yaptı. 2. formatı atmadan önce default ayarlara alıp o şekildede denedim olmadı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı