Thladrin Star ya da 6000 TL Kasa Toplama

Bemplesh

Centipat
Katılım
7 Ağustos 2019
Mesajlar
5
Merhaba arkadaşlar. İnternette dolaşırken bu güzel siteyi buldum. Hemen konuya gireyim. Bilgisayar toplamaya dair çok bir bilgim yok. Bu aralar bir bilgisayar almayı düşünüyorum ve açıkcası Thaldrin Star hem bana hem de cüzdanıma umut verdi sizce bu fiyata bu sistem toplanır mı? Yoksa kullanıcağım bu parayla daha iyi bir sistem alınabilir mi? Açıkcası hemen karar vermek istiyorum çünkü son 2 yıldan beri kullandığım bilgisayar Dell latitude-E7470 ve cidden artık yorudum. Ek olarak ise birkaç sorum olacak.

1- Gördüğüm kadarı ile sıvı soğutma yok bu bana problem olur mu ?
2-Sistemimi ileride upgrade etmek istersem bir değişiklik yapmam lazım olur mu ?
3-İtopyanın ismini araştırdığım zaman müşteri hizmetlerinin çok iyi olmadığını görüyor ve duyuyorum ve bu konuda azıcık endişeliyim sizce itopya alışveriş için güvenli mi?

 
Son düzenleyen: Moderatör:
1- Sıvı soğutma işlemciniz çok ısınıyorsa veya overclock yapacaksanız gereklidir yoksa isteğe bağlıdır. Sıkıntı olmaz yani.
2- İleride yine AMD'den devam etmek istersen bir sıkıntı olacağını sanmam. AMD bir daha yakın zamanda soket değiştirmez diye tahmin ediyorum. Ama eğer İntel'e geçmeyi düşünürsen anakartı değiştirmen gerekir.
3-Açıkçası İtopya'yı sevmememin nedeni çoğu sistemi ucuz göstermesi ama bazen gösterdikleri kadar ucuz olmaması. Hiç alışveriş yapmadım, müşteri hizmetlerini bilmiyorum. Sevmememin diğer bir sebebi ise çoğu sisteminde işlemci ve ekran kartını yüksek tutmak için anakartı çok düşük tutuyorlar. Sizinkinde de keza anakartın çok iyi tutulduğu söylenemez. 150-200 lira daha verip oradaki TUF serisi anakartlardan alabilirsiniz. Fakat acil olduğunu belirtmişsiniz. En başta çok sıkıntı yapmaz. İleride isteğe bağlı değiştirebilirsiniz.
 
Çok iyi olduğunu söyleyemem. Gördüğüm kadarıyla ön taraf en az 3 yerden kapalı. Kasayı yükseltebilirsiniz veya Thaldrin Star yerine başka bir model tercih edebilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı