Windows 8 Benim PC ye kaldırır mı

_IICrazyDeviLII_

Hectopat
Katılım
2 Haziran 2014
Mesajlar
33
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba Technopat size bir sorum olacak. Acaba benim bilgisayarıma Windows 8 kursam sorun çıkartırmı sizce? Çünkü daha önce 3 defa format oldu, ikisini yaptırdım birini ben kendim yaptım (neyse) bildiğim kadarıyla. Pc çok fazla format yerse performası düşer diye ve sanırım doğru çünkü format atmadan önce (2. formatı) derecelendirme 5.2 di ve 64 bit ti ama şimdi derecelendirme böyle ve 32 bit. :( Eğer kurmamı önerirsen nereden ve nasıl kurmamı önerirsin?
PC ÖZELLİKLERİM
İşlemci: İntel(R) Pentium (R) D CPU 3.40 GHz
Ram: 2 GB
Sistem Türü : 32 bit

Şimdiden çok teşekkür ederim.

sevgiler saygılar.

NOT: Bilen başka arkadaşlarda yardım edebilir.
Adsız.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8.1.1 İntel pentium işlemcileri canlandırıyor kardeşim. Ayrıca Windows 7 gibi bir işletim sistemini kaldıran sistem Win8.1.1'i de kaldırır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çok sağol, :) bizim arkadaşlar yanlış söylüyorlarmış Win8 çöker sende o çok fazla ram işlemci istiyor diyorlardı. Ağzının payını vereceğim bak onlara. :D Birde Win 8 nereden yükleyebilirim? Birde onu biliyorsan söyler misin?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim, bu forum korsana izin vermiyor. Yani sana karsan link veremem. Ama şunu söyleyebilirim: Win8.1 yazarak bulabilirsin google'a. Ayrıca win8.1 daha az bellek istiyor win7'ye göre.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oradan inen dosyayı USB'ye bootable olarak yazdırcaksın sonra format atacaksın. Zaten kurduğunda direk Windows 8.1 olarak geliyor.
Su an Win 8'i yükledim ama çok kötü bir şey oldu kurarken. Yerel disk c'yi bir türlü silemedim. O yüzden direk tıkladım ve şu an Windows 8 olmayan programlar var gibi. C'de 20 gb D'de 33 gb boş yer var halbuki c'de 100 d'de 40 olması lazımdı. Su an Windows 8'in ilk 1. saatindeyim. Yeniden başlatmaya çalıştığımda bir tuhaf oldum. Cünkü kapama yeri değilde başlangıcı açtım :D Win 7 alışkanlığı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı