Mavericks 10.9.3 Harddiskten Boot Etme Sorunu

nasahx12

Hectopat
Katılım
26 Aralık 2013
Mesajlar
117
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba Technopat Sosyal üyeleri. Recep Abi'nin sayesinde Mavericks 10.9.3 kurulumunu sorunsuz gerçekleştirdim. Multibeast ile ethernetimi vb. kurdum ve FakeSmc'yi de kurdum ancak. Dual boot videonuzu izleyip flaş bellekteki boot ve clover dosyalarını sabit diske attım ve clover bootloader ekranı ilk kez geldi ve bende Mav'ı yani sabit diskin adını seçip harddiskten boot etmeye çalıştım ancak verbose mod kapalıyken galiba hcp miydi hatırlamıyorum reboot hatası verdi. Bekledim bekledim bir şey olmadı. Sonra ben de bilgisayarı yeniden boot ettim ancak boot ederken -6 yazısı çıktı sonra (-) çizgisi ekranın sol üstünde kaldı ve bilgisayarda hiçbir tepki yoktu. Ben de usbdeki clover ile boot edeyim dedim ancak o da aynı (-) çizgisi sabit kaldı. Şu an sadece usbdeki chamelon bootloader ile boot edebiliyorum.
 
Sorunu tekrar deneyerek çözdüm yani dosyaları tekrar harddiske attım oldu ancak clover bootloader geliyor mavericksi seçip boot et dediğimde belirli bir süre sonra tam hatırlamıyorum mhcp reboot gibi bir şey alıyorum ve ne kadar beklesem de billgisayar devam etmiyor.
 
Çok sağolun hocam sayenizde Mavericks sorunsuz boot ediyor. Ancak şu an klavye ve ses çalışmıyor. Klavye önceden çalışıyordu ancak ses çalışmıyordu. Ses kartım Realtek Alc 888. VoodoHdanın 2.8.4 sürümünü kurdum ve ses aktif gözüküyor ama ses gelmiyor.
Temizden kurulum yapıp Clover adımını tekrarlayınız.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı