Hangi Kitle Daha Kanser?

Sizce?


  • Oy verenlerin toplamı
    160
Bizim burada ki internet kafede, birader dediği için kavga çıkmıştı. Ertesi gün de habere çıkmışlardı. O günden beri internet kafeye gitmem, uğramam. Evimde ki GT1030'um bana yeter. ( En azından OC ile zorlarsam yeter)
Haber için:
 
Son düzenleme:
Bizim burada ki internet kafede, birader dediği için kavga çıkmıştı. Ertesi gün de habere çıkmışlardı. O günden beri internet kafeye gitmem, uğramam. Evimde ki GT1030'um bana yeter. ( En azından OC ile zorlarsam )
Haber için:
WW2K 2021 Teaser'ı gibi olmuş hocam :D
 
Gönderdim hocam:) Steam üzerinden çok konuşacağız gibi duruyor:D
Denk geldikçe neden olmasın:) Açınca kabul ederim dostum. Şimdi o bilgisayarda değilim.
Bizim burada ki internet kafede, birader dediği için kavga çıkmıştı. Ertesi gün de habere çıkmışlardı. O günden beri internet kafeye gitmem, uğramam. Evimde ki GT1030'um bana yeter. ( En azından OC ile zorlarsam )
Haber için:
Benim için gayet olağan bir durum. Çok yaşadım çünkü maalesef:)
 
Geçen gün kapıcı geldi çöp var mı dedi, ben de dedim ki TR serverinde oynuyorum beni aldı.
Hayda... yak yak yak🤣

Bu arada ilk mesajda League of Legends kısaltmasını "LoL" diye değil de "LOL" olarak düzenlemişler:) Gülme efekti değil yani oyundan bahsediyorum ben burada(!):)
 
1576106881912.png
 
CS:GO'da Ruslarla pek derdim yok, adamlar güzel bir şekilde oyunlarını oynuyorlar fakat Türkler gerçekten inanılmaz sinir bozucular.

Geçenlerde takıma 2 Türk gelmişti, ben de her zamanki gibi Türk olduğumu belli etmeden oynuyordum, clutch attığımda takımdaki Türklerden biri "Aferin lan o. çocuğu" diye sövmeye başlamıştı 🤦 Durmadan millete taktik verip duruyordu, hata yaptıklarında da küfür edip duruyordu. Kendi de sonuncuydu zaten. Allah'tan diğer Türk düzgün biriydi. Son roundda da atmıştık zaten.

Bir seferinde de adamın biri "Uykular haram oldu bana" diyip duruyordu. Şarkının da başını biliyor zaten, devamını getiremiyor :D @Uykular Haram Oldu Bana. hocam yoksa siz miydiniz?
 
Son düzenleme:
Ben de LoL için kullandım oyumu fakat şöyle bir şey var. LoL'de genelde alt liglerde böyle durumlar ortaya çıkıyor. Tabii üst liglerde de var fakat üst liglerde gerçekten oyun oynamasını bilen gayet kaliteli insanlar var. Aralarından 1-2 tane fırlama oluyor fakat dediğim gibi üst liglerde kaliteli insan sayısı kalitesizlerden daha fazla diyebilirim.

CS:GO'yu fazla oynamadım orta seviyeye kadar çıkabildim sadece gördüğüm kadarıyla 1-2 kere adam vuramayınca direk sövenler var sadece Türklerden bahsetmiyorum burada. Üst liglerde durum ne bilemiyorum o yüzden fazla yorum yapamayacağım.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı