Cod Warzone Bazı Hatalarının Çözümü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Katılım
18 Şubat 2019
Mesajlar
13.315
Makaleler
12
Çözümler
702
Merhaba,

Activision yeni oyunu Warzone'nın bazı hatalarının, kullanıcılar tarafından onaylanmış çözümlerini sizlerle paylaşacağım.

Warzone oyun içinde veya girişte çöküyor ise ilk olarak oyunu yönetici olarak çalıştırın, ekran kartı güncelleştirmelerini, Windows güncelleştirmelerini kontrol ediniz. 3. parti üretici programlarını, tweak programlarını (RivaTurner, Afterburner,Razer) uygulamalarını, antivirüs programlarını (avast vb.) kapatınız ve tekrar deneyiniz. Grafik ayarlarınızı düşürerek tekrar deneyiniz. Oyuna görev yöneticisinden önceliğini "yüksek" yapmayı deneyebilirsiniz. Activision çoğu hatanın farkında, yakın bir zamanda gelecek güncelleştirmede sorunu ortadan kaldıracaklardır.

Sisteminizin yetmesine rağmen oyunda donma yaşıyorsanız VSync açık ise kapatmanızı ve ekran kartı sürücülerinizin son sürüm güncellemesini yapmanızı öneriyorum ve grafik ayarlarınızı düşürün.

Dev hatalarını nasıl çözeriz?

Dev Error 6328/6323
: Oyunun dosyalarını doğrulayın, gelecek güncellemeyi bekleyin. 3. Parti uygulamalarını kapatınız.

Dev Error 6071: Kesin olmamakla beraber yabancı forumda bazı kişiler böyle yaparak çözdüğünü belirtmiş.
1. Regediti açın.

2. Buraya gidin. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Cryptography

3. MachineGuid'i tıklayın ve verilerini d1eb246e-6243-4460-a88e-5d4e52b1ef6b olarak değiştirin

4. Regedit'i kapatın ve oyununuzu açın.

Warzone Logging in to Activison Account'da kalıyor ise şifrenizi yanlış giriyorsunuz, doğru girdiğinizden emin olun, olmadıysa şifrenizi değiştirin ve tekrar deneyin.

Bunlar dışında bir hata alıyorsanız güncelleştirmeyi bekleyiniz.

İyi oyunlar. :)
 
Karakterler görünmez, çıldırıyorum. Oyun dosyalarını 4 kere doğruladım aynı.
 
Peki, NAT Type : Strict sorununu nasıl çözebiliriz? Onunla ilgili de bilginiz var mı? Ping konusunda çok sorun çıkıyor, her oyun ortalama 120 ping ile yaşam mücadelesi vermekten bıktım.
 
Hack değil, oyunun dosya konumunu ablama atmıştım onda da adamlar görünmez ve takım arkadaşlarım dahi görünmez. Sadece silahları gözüküyor.

Karşınızda gördüğünüz oyuncuların, Battlefield 1'de bazı oyuncular tarafından kullanılan görünmezlik hilesine benzer bir şey kullandıkları aklıma geldi bir an. Meğer, sorun sizde de mevcutmuş. Sorun daha çok teknik bir arıza kaynaklı gibi gözüküyor. Oyuna ilerleyen zamanlarda gelmesi planlanan patch ve updatelerin bu tarz problemleri çözeceğine inanıyorum.
 
Son düzenleme:
Oyunu 1920x1080 rahatlıkla oynuyordum normal ayarlarda simdi 1280x720 Very Low'da bile oynanmıyor GPU 92 dereceyi görüp kapanıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Activision yeni oyunu Warzone'nın bazı hatalarının, kullanıcılar tarafından onaylanmış çözümlerini sizlerle paylaşacağım.

Warzone oyun içinde veya girişte çöküyor ise ilk olarak oyunu yönetici olarak çalıştırın, ekran kartı güncelleştirmelerini, Windows güncelleştirmelerini kontrol ediniz. 3. parti üretici programlarını, Tweak programlarını (rivaturner, Afterburner, Razer) uygulamalarını, antivirüs programlarını (Avast vb.) kapatınız ve tekrar deneyiniz. Grafik ayarlarınızı düşürerek tekrar deneyiniz. Oyuna görev yöneticisinden önceliğini "yüksek" yapmayı deneyebilirsiniz. Activision çoğu hatanın farkında, yakın bir zamanda gelecek güncelleştirmede sorunu ortadan kaldıracaklardır.

Sisteminizin yetmesine rağmen oyunda donma yaşıyorsanız V-Sync açık ise kapatmanızı ve ekran kartı sürücülerinizin son sürüm güncellemesini yapmanızı öneriyorum ve grafik ayarlarınızı düşürün.

dev hatalarını nasıl çözeriz?

Dev error 6328/6323
: oyunun dosyalarını doğrulayın, gelecek güncellemeyi bekleyin. 3. parti uygulamalarını kapatınız.

dev error 6071: Kesin olmamakla beraber yabancı forumda bazı kişiler böyle yaparak çözdüğünü belirtmiş.

Warzone logging in to activison Account'da kalıyor ise şifrenizi yanlış giriyorsunuz, doğru girdiğinizden emin olun, olmadıysa şifrenizi değiştirin ve tekrar deneyin.

Bunlar dışında bir hata alıyorsanız güncelleştirmeyi bekleyiniz.

İyi oyunlar. :)

Oyuna giriyorum yazılar geliyor sonra siyah ekran hiçbir şey de olmuyor hata da vermiyor sadece siyah ekran.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı