Çözüldü CS:GO takım içi konuşma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

sauths

Kilopat
Katılım
24 Nisan 2015
Mesajlar
302
Makaleler
1
Çözümler
3
Merhabalar, malum karantina günleri arkadaşlarla eski günlerdeki gibi kendi aramızda CS oynayalım dedik. PUBG de oynamıştık. CS'de "K" tuşuna basınca telsiz gibi konuşulabiliyor ama bunu oyundaki herkes duyuyor. Bizim istediğimiz; PUBG'deki gibi, tuşa basmaya gerek duymadan ve sadece takım içi konuşma mümkün mü?
Konsola +voicerecord yazdım ama bu da sadece benim sesimi gönderiyor ve gene tüm oyunculara duyuruyor.
 
Çözüm
Tuşa basmadan takımınızla konuşmak için Discord veya Teamspeak gibi sesli iletişim programları ile istediğiniz şeyi yapabilirsiniz.
Z,X,C tuşları ile hazır telsiz komutları gönderebilirsiniz. Danger Zone modunda ise ayarlardan oyuncu pingleme diye bir tuş ataması yapılmamış kontrol göreceksiniz bir tuş atayın ve o tuşa bastığınızda haritada aiminizle baktığınız yere işaret koyar.
 
SV_ALLTALK 0 ve SV_FULLTALK 0'dı galiba kodlar. Deneyebilirsin işe yarar umarım. Bu arada topluluk sunucusu kurarak mı yonuyprsunuz yoksa normal mi?

Deneyeceğim teşekkürler. Oyun güncellenmiş. En son 2 yıl önce kurmuştum. Dün indirdim değişmiş bayağı. Arkadaşlarımı davet ediyorum sonra botlarla alıştırma yap diyorum. Oyuna girdikten sonra isteğe göre botları atabiliyorum. Topluluk olayını tam çözemedim.
Z,X,C tuşları ile hazır telsiz komutları gönderebilirsiniz. Danger Zone modunda ise ayarlardan oyuncu pingleme diye bir tuş ataması yapılmamış kontrol göreceksiniz bir tuş atayın ve o tuşa bastığınızda haritada aiminizle baktığınız yere işaret koyar.
Hayır, ben tuşa basmadan takımımla muhabbet etmek istiyorum oyunda. Klasik modu kastediyorum.
 
Tuşa basmadan takımınızla konuşmak için Discord veya TeamSpeak gibi sesli iletişim programları ile istediğiniz şeyi yapabilirsiniz.

Hmm anladım, CS'de böyle bir özellik yok o zaman. Biz de WhatsApp'tan konferans yapmayı düşünmüştük:) bunlardan birini deneriz artık, teşekkürler.
 
Son düzenleme:
Bir şey daha sorabilir miyim?
Mesela 2 arkadaş Botlara karşı oynamak istiyoruz. Bizim takım 2 kişi karşıya da 5 Bot atıyorum. Oyun otomatik olarak karşıdan 2 Bot'u bize atıyor, oyuncu sayısını dengeliyor. Bunu nasıl engelleyebiliriz? Karşıya istediğimiz kadar Bot atıp bizim takımda hiç Bot olmasın istiyorum.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı