Hangi şehre taşınırdınız?

Ben olsam Sivas hoştur, güzeldir de Kablonet reis orda yok ya. :(

Edit:
İzmir güzel yere benziyor. Sonuçta 3. en büyük ilimiz, iş konusunda birçok yerden daha iyi olmalı diye düşünüyorum.
 
Sağlam zeminli yerde yaşamak istiyorsanız tokat derim altı kayalıklardan oluşuyor malum.
Evler çürükken zemin kayalık olsa ne olacak? 1942 depremi gibi bir deprem aynı koordinatlarda olsun binlerce evin yıkılışını izlersiniz. Türkiye'de 2001 yılından önce yapımına başlanmış olan hiçbir bina gerçek anlamda depreme dayanıklı değil.
 
Her yerde yapabileceğim bir mesleğim olsaydı Bartın veya Burdur gibi bir yere taşınırdım ben. Oralara gitmedim ama duyduğum güzel, doğayla iç içe, deniz kenarı(bartın) şehirler. Genç olduğun için küçük şehir sıkar duramazsın ama. İzmir'de ise tanıdık bulamazsan, arkadaş edinemezsen ortam, kalabalık seni boğar. Bence taşınmak için erken. Arkadaşlarının olduğu bir yeri tercih etmeni öneririm
 
Bolu şiir gibi memleket. 3 yıldır hayatımı burada geçiriyorum. İş bulunuyor. 2 büyük 2 küçük AVM'si var. Hayat aşırı pahalı değil. 1+1 ev 650 lira kira, faturalar falan tek başıma ev masrafım mutfak dahil 1300 TL civarı. Doğası çok güzel, konumu çok güzel. Kışın çok soğuk. Onu söylemekte fayda var.
Ben olsam Sivas hoştur, güzeldir de Kablonet reis orda yok ya. :(

Edit:
İzmir güzel yere benziyor. Sonuçta 3. en büyük ilimiz, iş konusunda birçok yerden daha iyi olmalı diye düşünüyorum.

Bolu'da Kablonet de var hem. 😂
 
Ben ev için falan önermiyorum bu arada :D kendim için veriyorum bu cevabı. Yurtiçi Bursa ve yine Bursa. Avrupa'da ise memleketim olan Selanik veya Paris. Amerika'da ise Texas, Koliforniya, Florida veya Şikago.
 
Gel yanıma Trabzon'a dağa. Akşam 8'den sonra ayılar dolaştığı için dışarı çıkılmıyor ama her türlü gıda toprakta. Sen de herkes gibi ufak bir kulübe veya serender tarzı bir şeyle başlarsın, yardırırsın. Yalnız ilk 2 hafta bünyen kaldıramayabilir kulakların patlayacak gibi olabilir hiç sıkıntı değil buraya alışınca doğa anayla iç içe olacaksın, huzurun artacak ama insanlara karşı sinirin de artacak 😀

O kadar yüksek rakımda iş yapamam bulutların üstünde ne yapacağım? Dersen o vakit İzmir'e gidersin ama asgari ücretle kira + faturalar + ihtiyaçları ödeyeceğin parayla tutacağın ev romanların ve çingenelerin bulunduğu yerlerde olacağı için her gün yüksek sesle müzik açan bir iki romanı öldürüp kalan hayatını gereksiz yere hapiste geçireceksin. O yüzden İzmir'i de önermem İstanbul hiç olmaz. Acaba neresi olur? Ankara olabilir ama deniz yok boğulursun. Çok iç taraflarda. En iyisi önce meslek edin.
 
Bursa Türkiye'nin en mutlu yerlerinden biri. Ben taşınmak isterdim ama iş olanağı nasıldır bilemiyorum.

Öğrenci olduğum için bilmiyorum iş hayatını ama Bursada yaşıyorum İstanbul'a gittim. Çanakkaleye gittim hiçbir zaman Bursa'nın güzelliğini hissedemedim. Bana göre Türkiye'nin en güzel şehri Bursadır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı