Çözüldü Oyunlara sağ tık yapınca dosya konumunu aç gözükmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Katılım
22 Nisan 2020
Mesajlar
1.546
Çözümler
3
Yer
Isparta
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba oyuna Türkçe yama eklemek istiyorum ama YouTube'da bunu yapabilmek için sağ tık yapıp dosya konumunu aça tıklamak gerekiyor ama bende böyle bir şey yok yardımcı olur musunuz ya da Türkçe yama eklemenin başka bir yöntemi var mı?

Ekran Görüntüsü (36).png
 
Çözüm
Oyunu hangi platform üzerinden yüklediysen (Epic Games, Steam, Origin, Uplay vs.) onun yüklü olduğu klasöre girip (C:/Program Files/Epic Games gibi) oyunun dosyasını oradan bulabilirsin.

Dosya Ekleri

  • Ekran Görüntüsü (37).png
    Ekran Görüntüsü (37).png
    529,4 KB · Görüntüleme: 1.299
  • Ekran Görüntüsü (38).png
    Ekran Görüntüsü (38).png
    524,7 KB · Görüntüleme: 980
  • Ekran Görüntüsü (39).png
    Ekran Görüntüsü (39).png
    527,7 KB · Görüntüleme: 674
  • Ekran Görüntüsü (40).png
    Ekran Görüntüsü (40).png
    512,3 KB · Görüntüleme: 631
  • Ekran Görüntüsü (41).png
    Ekran Görüntüsü (41).png
    529,1 KB · Görüntüleme: 1.059
Bu sağ tık yaptığın dosyalar bir internet uzantısı sanırım bu yüzden bu şekilde seçenekler çıkıyor. Oyunu Steam'den yüklediysen steam\steamapps\common dosyasının içinde olur ya da Epic'ten yüklediysen oyun Epic Games dosyasının içinde olur.
 
Bu sağ tık yaptığın dosyalar bir internet uzantısı sanırım bu yüzden bu şekilde seçenekler çıkıyor. Oyunu Steam'den yüklediysen steam\steamapps\common dosyasının içinde olur ya da Epic'ten yüklediysen oyun Epic Games dosyasının içinde olur.

Peki normal kısayolu nasıl oluşturabilirim bir bilginiz var mı?
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı