1660 Ti 60Hz Laptop Alınır Mı?

Asus tuf 505 kullanıyordum ryzen 7 + 1660ti li olan , darboğaz yapıyordu fena halde, amd işlemcilerde tam performans için çift slot ram lazım, ayrıca tuf serisinin fanları 1-2 hafta icinde gırıl gırıl ses yapmaya başladı, sessiz sakin kullanamıyorsun bilgisayarı, kafamı şişiriyordu oyun oynamadığım zamanlarda. ben de sattım laptop u kurtuldum :)
 
ASUS TUF 505 kullanıyordum Ryzen 7 + 1660 Ti'li olan, darboğaz yapıyordu fena halde, AMD işlemcilerde tam performans için çift slot RAM lazım, ayrıca TUF serisinin fanları 1-2 hafta icinde gırıl gırıl ses yapmaya başladı, sessiz sakin kullanamıyorsun bilgisayarı, kafamı şişiriyordu oyun oynamadığım zamanlarda. Ben de sattım laptop u kurtuldum :)

Islemci darboğazı değil o RAM'den dolayı AMD'nin L3 sıkıntısı daha 3 sene öncesine kadar işlemcisine L3 cash eklenmeyen bir firma yeni koyduğu için ise çok optimize çalışmıyor ondan RAM önemli.
 
Bi 8lik ram alsam olur mu?
tabiki olur fakat ben tam corona döneminin başında almıştım, ram taktırmak için servisler açık değildi, taktırmak istesem de kaç günde yapacakları belli değil, ayrıca kendin taksan garanti dışı kalıyorsun. Benim pc de bir de tek slot 16 gb var idi... 1660ti için zaten en az 8 gb ram lazım ki tam performans için 16 ya çıkmak gerekir. Benim oynadığım oyunlar BF5-BF1 vs idi, call of serisinde de yüksek fps alamamıştım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı