İnternetten para kazanabilir miyim?

225491

Hectopat
Katılım
16 Ağustos 2018
Mesajlar
233
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Diğer
Merhabalar 14 yaşındayım internetten para kazanabilir miyim? Kendime yatırım yapmak istiyorum önerilerinize açığım, para biriktirmek istiyorum.
 
Ben derim ki diye bir site vardi. Ondan anketlere katilarak biraz para toplayabilirsin. Belki para cekebilmen 1-2 ay kadar surebilir cunku her gun anket vermiyorlar.
 
Kendine yatırım öyle bir şey değil. Bence gerçekten kendine yatırım yapmalısın. Mesela şu yaşında ingilizce biliyorsan çok güzel bir şey. Bilmiyorsan öğrenmeye başlaman çok güzel bir şey☺.
 
Bu kadar erken yaşta internetten para kazanma yollarını araştırmaya başlayan bir birey olman gerçekten çok güzel lakin herhangi bir herhangi bir konuda yetkinliği olmayan 14 yaşında birisi için internetten para kazanmak hayalden öteye gitmez diye düşünüyorum. Yaşının verdiği gençlik avantajını kullanarak belirlediğin alanlarda kendini geliştirir ve kendine bir şeyler katarsan ileride güzel kazançlar elde edebilirsin.
 
Forumlara bu tarz konu açan kimse para kazanamaz. İnternet çok geniş bir alan. Oyun oynar, parasını satarsın. Makale yazar, ödeme alırsın. Blog açarsın, reklam yaparsın. Çok fazla alan var. Hangi alanda kendine güveniyorsan, o kısımdan yürümeni tavsiye ederim.
 
Merhabalar 14 yaşındayım internetten para kazanabilir miyim? Kendime yatırım yapmak istiyorum önerilerinize açığım, para biriktirmek istiyorum.
Bu yaşlarda çok para kazanılmaz ama illa bir şeylere yatırım yapmak istiyorsan geleceğine yatırım yap. Yabancı dilini geliştir, enstrüman çalmayı öğren, kitap oku. Bunlar sana ileride yol, su, elektrik olarak geri döner.

Cevabıma gelecek olursak: Logo ya da banner işinden anlıyorsan iyi getirisi olur. Kendi Minecraft sunucumuz için 120₺ gibi bir fiyata banner+konu tasarımı almıştık. Müşterisi de iyi oluyor.

Edit: Tasarımları yapan kişi 17 ya da 18 yaşındaydı ve haftada 5-6 tane sipariş alıyordu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı