Akıllı bileklik zararları var mı?

Bir seneyi aşkındır tüm gün telefonuma bağlı şekilde kullanıyorum. Hiçbir zararını görmedim. Defalarca denize ve havuza girdim. İşteyken benzin deposuna bile düştü. Zarar görmedi. Yeni çıktığında 240 TL gibi bir fiyata almıştım. Hepsiburada'dan alın.
 

Dosya Ekleri

  • 15935052172733709266916191190346.jpg
    15935052172733709266916191190346.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 230
Xiaomi mi band 4 var aklımda trendyoldan sipariş edicem görüşleriniz neler peki?
Bisiklet, yürüyüş veya koşu gibi sporlar yapıyorsan gayet kullanışlı. Mi Fit uygulamasını indirip gerekli ayarları yaptıktan sonra gün içerisindeki attığınız adım, yaptığınız kalori, gün içerisindeki nabız değişimleri, hareketsiz kalınca uyarı gibi birçok özelliği var. Ben 1 yıldır kullanıyorum. Gerçekten aşırı sağlam bir camı ve gövdesi var. Belirtmek gerekirse Bluetooth mesafesi 20 metreden sonra sıkıntı çekmeye başlıyor.
 
Bisiklet, yürüyüş veya koşu gibi sporlar yapıyorsan gayet kullanışlı. Mi fit uygulamasını indirip gerekli ayarları yaptıktan sonra gün içerisindeki attığınız adım, yaptığınız kalori, gün içerisindeki nabız değişimleri, hareketsiz kalınca uyarı gibi birçok özelliği var. Ben 1 yıldır kullanıyorum. Gerçekten aşırı sağlam bir camı ve gövdesi var. Belirtmek gerekirse Bluetooth mesafesi 20 metreden sonra sıkıntı çekmeye başlıyor.

Peki şey soracağım mesela yürüyüş yapacağım telefonu yanımda bulundurmam lazım değil değil mi?
 
Zaten telefon, Wİ-Fİ, akıllı bileklik ve Bluetooth gibi teknolojilerin insanlara verdiği zararlar birkaç yılda kolay kolay ortaya çıkmaz. En azından 20-30 yılda hem bireylerde, hem de toplumlarda verdiği zararları gözlemleyebiliriz. Radyasyon yayıyorlar, belki en fazla erkeklerde sperm sayısının azalmasına sebebp olabilir.
 
Peki şey soracağım mesela yürüyüş yapacağım telefonu yanımda bulundurmam lazım değil değil mi?
Dostum geç cevap için kusura bakma. Çalışıyorum ve vakit bulamadım. Hayır telefonu yanında bulundurmana gerek yok. Mi Band 4'ün kendi hafızası var ve yürüyüş yaptıktan sonra eve döndüğünde telefonuna bağladığın zaman verileri mi fit uygulamasına senkronize ediyor. 15 20 günlük veriyi hafızasında tutabiliyor. 20 gün bağlamadan kullan, bağladıktan sonra 20 günü de senkronize eder ve görürsün.
 
Gençler aklımda akıllı bileklik almak var. Peki bu akıllı bilekliğin zararları var mıdır biri açıklayabilir mi? Alınır sizce marka olarak Xiaomi Mi Band 4 var aklımda.
hiçbir sıkıntı olmaz emin ol xiaomi herşeyi insan sağlığına göre ayarlıyor sar değeri olsun radyasyon değeri olsun hiçbiri seni etkilemiyor
 

Geri
Yukarı