R7 3700X anakart önerisi

urktdbyme

Kilopat
Katılım
27 Haziran 2018
Mesajlar
451
Merhaba ben iyi bir sistem topladım bunun sebebi herhangi bir kısıtlama hissetmemek ve eskiden oynayamadığım oyunları ara sıra da olsa oynamak içindi. Ağırlıklı olarak League of Legends oynuyorum, OC hakkında bir şey bilmediğimi de söyleyeyim ama ihtiyacım olursa öğrenmek için vakit ayırabilirim, herhalde dünyanın en komplike işi değildir diye tahmin ediyorum.
Sistemim:
Aorus 2080 Super.
3700X.
Trident Z 3600MHz 16CL RAM.

Keyfi olarak yayın da açmak istiyorum.
Anakartta Bluetooth olmasını istiyorum, Wi-Fi önemli değil.
Kendi araştırmalarım sonucu bulduğum bazı anakartlar.





Bunlardan hangisini seçmeliyim sizce veya önereceğiniz başka bir anakart varsa lütfen altta belirtin. Kullanmayacağım özelliği olmayan bir şeye ekstra para vermek istemiyorum.
 
VRM kalitesi, faz sayısı gibi etkenlerden dolayı ve diğerlerine gore daha dolular. MSI zaten direkt elenecek bir kart. TUF ise diğer iki modele göre biraz boş.
Anladım fakat bana 2 seçenek bıraktın 2 kart da bütçeme uygun fakat yine de param cebimde kalsın isterim.Sence ikisi arasından hangisini tercih etmeliyim?Birde X570'lerde fan varken B550'lerde yok bu büyük bir eksi mi oluyor?
 
Hemen almıyacaksanız Aorus B550 Master modeline bakılabilir.

Uygun fiyata Tomahawk güzel tercih bütçeye kalmış.
Bu hafta içerisinde pc'nin eksik parçalarını satın alırım diye düşünüyorum.Eğer olur da ben eksik parçaları alana kadar bahsettiğiniz ürünler stoğa gelmezse üstteki seçeneklerden hangisini alamı önerirsiniz?(İhtiyaçlarımı yukarıda belirtmiştim.)Ayrıca the spectre'nin dediklerine siz de katılıyor musunuz?
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı