Peugeot 208 navigasyon nasıl açılır?

mustafacandan

Hectopat
Katılım
14 Eylül 2019
Mesajlar
96
Merhabalar, ben arabanın ekranında navigasyon açmak istiyorum fakat resimdeki yazıyı çıkarıyor. Ben navigasyonu açmak için ne yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
IMG_20200704_112244.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Avrupa'da navigasyonla gelen çoğu otomobil Türkiye'de navigasyonsuz geliyor. Ya opsiyon olarak almanız gerekiyor ya da serviste ayrıca eklenmesi gerekiyor. Bazı arabalarda hiç olmuyor. Bazı yerler bi şekilde ekliyor diye biliyorum.
 
Avrupa'da navigasyonla gelen çoğu otomobil Türkiye'de navigasyonsuz geliyor. Ya opsiyon olarak almanız gerekiyor ya da serviste ayrıca eklenmesi gerekiyor. Bazı arabalarda hiç olmuyor. Bazı yerler bi şekilde ekliyor diye biliyorum.
Sebebi ise arabanın Türkiye fiyatını bir şekilde düşürmek galiba. Mesela bizim 2015 Model Renault Kadjar arabamız var ve ICON model. Babam bu sene yeni modellere baktı 2. bir araba için ancak bizim arabada olan özellikler yeni ICON modellerde yoktu.
 
Renault her şeyden kısan ve çalan bir model zaten. Insignia 2010 aracımızda orijinal fabrikasyon multimedyasında bütün dünya vardı.
Şaka herhalde, bunun markayla ne ilgisi var? İthalatı yapan distribütör paketleri ve paket içeriklerini kendisi belirler, otomobil üreticisi değil. Maliyetleri azaltmak, alt dilimdeki vergide kalmak için Avrupa'da standart olan bazı donanımlar buradaki dağıtıcı tarafından pakete alınmaz. Ondan sonra aracın paket ve donanım içeriğine bakmadan alanlar X yok Y yok ne var diye üreticiye kızar... Ona bakarsan en üst paket Volkswagen araçlarda bile Türkiye'de navigasyon yok, özel multimedya sistemini alman gerekiyor da bunun suçlusu Volkswagen mi? Vergi sistemi yüzünden fiyatları alınabilir tutmak için uğraşırken bir sürü donanımı kırpmak zorunda kalan distribütörün de bir suçu yok bunda. Gerçek suçluyu zikretmek ise 2 yıldan başlıyor...
 
Ne 2 yılı anlamadım.2010 insignia mızda fabrikasyon bütün dünya haritası var. sıfır grandland aldık onda da bütün dünya navigasyonu var. ve en dolu olupta navigasyonu olmayan hiç bir araç yok bunu sadece Volkswagen yapıyor discover pro adlı ürün altında satıyo.Renault Kadjar 2018 kuzenimde var araçta hayalet gösterge cam tavan led stoplar vb var ama amortisörlü kaput yok? iç kalitesi çok kalitesiz ve her yeri plastik? led far bile yok? arka koltuk ayarı yok? soğutmalı torpido yok? kadjaır övmeyin lütfen ççok kalitesiz bir araç.
 

Geri
Yukarı