Rehber 360 Total Security İnce Ayarları

Katılım
25 Temmuz 2016
Mesajlar
22.741
Makaleler
10
Çözümler
93
Merhabalar. 360 Total Security, ücretsiz bir antivirüstür. Arkasındaki şirket Qihoo 360'dır. Bu şirket aynı zamanda Opera'nın sahibidir.

İndirme linki:

İnce ayarlara başlayalım:

1) Uygulamayı açtıktan sonra sol çubuktan ''Virüs taraması'' kısmına geliyoruz. Sol altta küçük küçük ikonlar bulunmakta. Kırmızı arka plan üstünde beyaz şemsiye olan butonun üzerine mouse'umuzu getiriyoruz ve oradaki şalteri açıyoruz. Aynı şekilde mor arka plan üzerinde K yazan bir kutucuk var, o kutucuğun üstüne mouse'umuzu getiriyoruz ve şalteri açıyoruz. Avira ve Kunpeng Anti-virüs motorlarını başarılı bir şekilde açtınız. İndirilip, kurulmasını bekliyoruz. Bu işlem ~15-20 dakika sürmekte.
1594637359663.png


2) (İsteğe bağlı) Uygulamayı açtıktan sonra sağ üst köşede monitör ikonu veya 3 tane yatay çizgi olmalı. O butona tıklıyoruz ve ''Ayarlar'' sekmesine geliyoruz. Orada ''Ön yüklemeden sonra süreyi göster'' adında ayar mevcut, o ayarın tikini kaldırıyoruz. Artık her bilgisayarımızı açtıktan sonra sağ altta süre belirmeyecektir.
1594637530700.png


3) Uygulamayı açtıktan sonra sağ üst köşede monitör ikonu veya 3 tane yatay çizgi olmalı. O butona tıklıyoruz ve ''Ayarlar'' sekmesine geliyoruz. Orada sol çubukta ''Aktif Koruma'' adı altında bir sekme bulunmakta, o sekmeye geliyoruz. Oradan kullandığınız tarayıcının isminin yanında bulunan ''Yükle'' butonuna tıklıyoruz. Bu tarayıcımıza 360 Total Security'nin alışveriş indirimi ve alışveriş koruması gibi özellikleri içinde bulunduran ''360 Total Security'' eklentisini yükleyecektir.

1594637720295.png


4) Uygulamayı açtıktan sonra sol çubukta ''Araç kutusu'' adında bir sekme olmalı, o sekmeye geliyoruz ve aşağıya kaydırıp ''Tarayıcı Koruması'' adlı butona tıklıyoruz. Orada sağ üst köşedeki ''Tümünü Kilitle'' adındaki butona tıklıyoruz. Tıkladıktan sonra artık Internet Explorer'da ana sayfamız ve arama motorumuz kitli kalıyor, zararlılar değiştiremiyor.
1594637886080.png


5) Uygulamayı açtıktan sonra sol çubukta sol üstte büyük kalkan ve altında ''Koruma: Açık'' yazan butona tıklıyoruz. Üst sekmelerde 'Performans, Dengeli vs. gibi seçenekler olacaktır. Oradan ''Güvenlik'' adlı seçeneği seçiyoruz ve sağ alttan ''Uygula'' adlı butona basıyoruz. Artık bütün güvenlik özellikleri açık :)



1594638091403.png


Rehberim bu kadardı. Yardımcı olduysam ne mutlu bana :) Sorularınızı yazabilirsiniz. İyi günler :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman Kaspersky :D nereden alırsam kar.



Eyvallah.
Zaten mevcut.
 
Niye Opera güvenmiyorsun? Ben de Opera kullanıyorumda.
Çinlilere genel olarak güvenmiyorum.(Telefon firmaları hariç.)

Ayrıca Opera zaten iyi bir tarayıcı değil. Chromium tabanlı tarayıcılar arasında en fazla kaynak/RAM tüketeni, Chrome eklentilerini stok olarak düzgün desteklemiyor vs.

360 Total Security bence Kaspersky, Bitdefender ve Norton muadili bir antivirüs değil.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı