250-400 TL modem önerisi

Bütçe yetmezse:

Yeterse:
 
Bütçe yetmezse:

Yeterse:
Keenetic modeli 5 ghz destekli mi?
Aynı şekilde eğer 5GHz olmaması sıkıntı olmazsa benimde kullandığım Kennetic Omni DSL N300 modeline bakabilirsiniz.
Biraz yorumlar mısınız nasıl modem?
Arkadaşlar kneetic extra modeli 5 ghz destekliyor mu?
 
Keenetic modeli 5 ghz destekli mi?

Biraz yorumlar mısınız nasıl modem?
Keenetic Extra DSL 5Ghz destekli, benim kullandığım OMNI DSL N300 değil. Modemin arayüzü basit ve çok güzel. Kurulumu da bir o kadar basit. Çekim kuvveti iyi, çok iyi değil fakat fiyatına göre gayet güzel. Stabil çalışan bir modem başka herhangi bir sıkıntısı yok .
 
Aşağıdaki teknik detaylarda desteklediği yazıyor.

Adsız.png
 
Aşağıdaki teknik detaylarda desteklediği yazıyor.

Eki Görüntüle 646712
Evet destekliyor. Diğer attığım Asus modem de destekliyor fakat 400 TL civarına çıkmışken 50 TL daha fazla verip bütçe imkan veriyorsa Keenetic Extra DSL almanız taraftarıyım.
Teşekkür ederim arkadaşlar.
Evet destekliyor. Diğer attığım ASUS modem de destekliyor fakat 400 TL civarına çıkmışken 50 TL daha fazla verip bütçe imkan veriyorsa keenetic extra DSL almanız taraftarıyım.

5 GHz çok gerekli bir şey mi sizce? Evin içinde çekim sıkıntısı yaşamıyorum. Kneetic modemlerin arasındaki fark sadece 5 GHz mi?
 
Son düzenleme:
Teşekkür ederim arkadaşlar.


5 GHz çok gerekli bir şey mi sizce? Evin içinde çekim sıkıntısı yaşamıyorum. Kneetic modemlerin arasındaki fark sadece 5 GHz mi?
Sonradan gördüm kusura bakmayın düzenlemenizi. Benim bildiğim iki farkı var. Keenetic Extra DSL'in daha fazla anteni var haliyle daha güçlü bir çekim kuvveti var. Ayrıca dediğim gibi N300'e göre 5 GHz farkı var. 5 GHz ev çok büyük değilse önemli bir etken değil fazla. Ben WI-FI ile rahat 25-30 Mbps indirme hızı alıyorum 2 duvar arkadan ki paketim 35 Mbps indirme hızına sahip. Diğer farkı ise benim kullandığım OMNI DSL N300 kablo ile maksimum 100 Mbps hız destekliyor. Extra DSL ise yanlış hatırlamıyorsam 1000 Mbps verebiliyor kablo ile. Yine de sizde biliyorsunuzdur ki Türkiye'de 100 Mbps hızın üstünde alan kaç standart ev kullanıcısı var ? :D Eğer 2.4 GHz kullanırım diyorsanız ve fazla para vermeye gerek yok diyorsanız Keenetic Omni DSL N300 gayet iyi bir modem. Aksi durumda Keenetic Extra DSL alabilirsiniz direk bütçeniz uygunsa.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı