- Katılım
- 16 Eylül 2019
- Mesajlar
- 3.742
- Çözümler
- 14
Core performance Boost kapattığımda işlemci sıcaklığım boşta iken 53 derecelere düştü. Ancak işlemci hızı 3.79 GHz'den yukarı çıkmadı.
Hocam boştaki değerler hala yüksek kasa modeliniz nedir?
Core performance Boost kapattığımda işlemci sıcaklığım boşta iken 53 derecelere düştü. Ancak işlemci hızı 3.79 GHz'den yukarı çıkmadı.
Birazdan Ekran görüntüsü ile paylaşayım hocam.Core Performance Boost nereden kapattığını söyleyebilirmisin?
Hocam boştaki değerler hala yüksek kasa modeliniz nedir?
Birazdan ekran görüntüsü ile paylaşayım hocam.
Thermaltake V200 kullanıyorum. Kasanın kapağını açık bıraktığımda da sıcaklık pek değişmiyor. Hava akışı yeterli diyebilirim.
Hocam kasanızda neredeyse hava akışı yok kasanızın önü cam. Sıcaklıklar kasanızdan kaynaklı. Kasanızın ön camı çıkıyorsa çıkartın öyle kullanın. Öndeki 3 fan süs niyetine koyulmuş kasaya.
Core performance Boost nereden kapattığını söyleyebilir misin?
Hocam hakkınız var kasanın ön tarafı cam, yanlardan yeterli hava aldığını düşünüyorum. Yinede yarın cam sökülebiliyor mu diye bakacağım.
Herkese teşekkürler değerli görüşleriniz için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.