Sokak kedileri ile başım belada

Brezilya

Hectopat
Katılım
31 Ağustos 2018
Mesajlar
101
Merhaba arkadaşlar bizim evin bahçesine sürekli kediler gidip geçiyorlar, yatıyorlar, tuvaletlerini yapıyorlar, çöpleri yırtıyorlar her arkşam bahçe kapısına gelip koro halinde yemek dileniyorlar. Başta 1'di sonra bir ara yavru falan derken 5-6'ya kadar çıktılar. Şimdi 4 tane kaldı ve ben bahçede güvercin bakıyorum. 1 tanesi kuşlara hiç dokunmuyor ama diğer 3'ü PKK'lı gibi gece pusu atıp kümesi kurcalıyorlar dün galiba saldırmışlar kuşlara bıktım bu hayvanlardan, ne yapmalıyım yardım edin ne olur?
 
Geldikleri zaman torpil veya su at. Bak bakalım, bir daha geliyorlar mı?

Neler neler yaptım uyurken üstlerine hortumla su tuttum kürekle kovaladım fırça ile vurdum hatta birini evin içinden bin bir zorlukla geçirip caddeye attım bir de ne göreyim ertesi sabah kapının önünde uyuyor.
 
IMG_20200916_155731.jpg


IMG_20200916_155725.jpg


Evin dışına yemek koyun. Dışarıda yemeğe alışırlar bence.

İşe yaramaz bahçe sokağa bakmıyor sağda solda bahçeler var ön taraf ta boşluk aşağıda da bahçe var.
 
Keşke sopa ile vurmak yerine, belediye gibi kurumlara bildirerek çözüm arasaydınız. Siz kendi hayvanlarınızı korumak için başka hayvanlara zarar veriyorsunuz, ikisinin arasındaki ayrım size ait olan ve olmayan şeklinde mi? Cidden nasıl bir algıya sahipsiniz bilmiyorum.

Aşadaki bahçedeki adamla konuştum çağırmış ama kediler bizim bahçeye kaçıyorlar mış (evde yokuz çoğunlukla gün içi) hali ile böyle olunca durum yakalayamamışlar isterseniz gelip siz yakalayabilirsiniz.
Ayrıca hayvanlara fırçanın ymuşak kıllı tarafı ile vuruyorum çok acıtacağını düşünmüyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı