İncehesap iade kabul etmiyor

TanselKanlan

Femtopat
Katılım
19 Eylül 2020
Mesajlar
27
Boş bir kasa almıştık masaya uymadığı için iade istedim bugün aradılar açmışsınız dendi iade almayacak şekilde ibare verdiler. Açmadan nasıl montajlayayim? Bu durumda ne yapmalıyım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Montajı yapılan ürünlerde koşulsuz şartsız iade hakkı yoktur. DOA kapsamında cihazınızda bir sorun var ise ilk bir ay içinde teslim etmeniz halinde servis raporu ile iade alınır.

1600731162506.png
 
Alınan ürün için tüketicinin 14 gün içinde her türlü iade hakkı vardır.
Denemek bedava. Biraz okuyun, araştırın, bilgilenin. Her üründe geçerli değil. Dava açtığınızda, hakem heyetine bildirdiğinizde de emzik olarak veriliyor iade.

Değişik değişik müşteri tipi var, sizin için demiyorum. Kutuyu parçalayıp "BENİM HAKLARIM, BENİM HAKLARIM" diye gelen. Tost makinesinde sucuk pişirip, sucuğu temizlemeden iadeye getiren. Kıyma makinesinde kıyma geçirip, içindeki kıymayla beraber getirip "HAKLARIM" diyen. Köşeye sıkışınca satan arkadaş söylemedi diye kendini savunan. Ülkemizde bu olay çok suistimal edildiği için firmalar da artık iyilik yapmaya yanaşmıyor maalesef. Kendinize ne kadar hak veriyorsanız, biraz karşı için de düşünün bunları.
 
Montajı yapılan ürünlerde koşulsuz şartsız iade hakkı yoktur. DOA kapsamında cihazınızda bir sorun var ise ilk bir ay içinde teslim etmeniz halinde servis raporu ile iade alınır.

Eki Görüntüle 676565
Kime göre neye göre? Kusura bakmayın da kanunda açıkça belli neyin iade alınıp alınmayacağı. Böyle bir maddeyi adı geçen firma koyabilir fakat bu maddenin bağlayıcılığı yoktur. Sadece kimse hakkını aramasın vb diye kendilerince göz dağı veriyorlar.
 
Montajı yapılan ürünlerde koşulsuz şartsız iade hakkı yoktur. Doa kapsamında cihazınızda bir sorun var ise ilk bir ay içinde teslim etmeniz halinde servis raporu ile iade alınır.

Eki Görüntüle 676565

Yok arkadaşım o zaman ben neden ekran kartımı 14. gün yolladım iade için renk sorunu sadece 1 oyunda var diye benim iadeyi kabul ettiler çünkü koşulsuz şartsız donanım ürünlerinde iade var başka tür hijyen malzemeleri kulaklık gibi onlar farklı, hem doa kapsamında 6 ay içinde ürünün ayıplı olduğu anlaşılırsa 3 seçimlik hakkın oluyor; iade, değişim, ücretsiz onarım.
 
Ben de incehesaptan oyuncu bilgisayarı aldım oyuncu bilgisayarlarının ekran kartları yanında geldiği için kasayı açmak zorundasınız, bu yüzden ben 14 gün içinde hem kasayı açıp hem de iade oluşturabilirim çünkü benim için özel bir durum var ama sizin kasanızda yok, yani iade edemezsiniz.
 

Geri
Yukarı