Forza Horizon 4

  • Konuyu başlatan Akif
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 62
  • Görüntüleme 4B
Yarışlardan para kazanmak biraz zor. Fakat açık arttırma var, çok ucuzca çok pahalı arabaları yakalayıp pahalıya satabiliyorsunuz. Bu sayede oyunun en pahalı 2 arabasını aldım. (20.000.000 Cr. Ferrari 812 Superfast ve Jaguar I-Pace)
 
Ben 2004 ile oynuyorum FH4'ü. Herhangi bir sorun yok. Bu arada fotoğraf modu harika. Ancak şu modifiye ne zaman açılacak yav arabanın kaputunda kocaman ışıklar var iğrenç. :D

ef16b5dd-d5e6-456e-9a9c-2f55e3babb69.jpg
 
Multiplayer mı oluyor hocam?
Teredo olayından dolayı sorun çıkmazsa 1. yılın (4 mevsim) sonrasında serbest gezinti tamamen multiplayer oluyor. O fotoğraf normal bir yarışın ortasından almıştım.

Bkz bu arkadaşımla konvoy olarak gezerken çektiğim bir fotoğraf. Xbox uygulamasından ekleyip. Aynı oturuma katılabiliyorsunuz. Yarışlara ortak girebiliyorsunuz.
1601565675936.png
 
100 saatten sonra fazlasıyla bayıyor, özelleştirmeler kısmına da katılmıyorum. Araç modifikasyonu berbat, 400'den fazla araç var ama nerdeyse hiçbirinde tampon yok. Orijinal tamponuna 2-3 tane dekorasyon ekleyerek oynamak zorundasın, bu dekorasyonların birisi arabayı Rally aracı yapmanı sağlıyor zaten tam bir dekorasyon bile sayılmaz.

NFS gibi hayati değişiklikler yapamıyorsun ben buna özelleştirme demem ki :D Oyunda ekleyebildiğin rüzgarlık sayısı da en fazla 3 zaten, çeşit çok az. Zaten oyunun amacı da modifikasyon sunmak değil ama özelleştirmeler iyi diyemeyiz.
 
Her araba ve yarış severin oynaması gereken bir oyun. Ne NFS gibi yapay, ne de GTS gibi aşırı simultane. Her şey kararında. Oyunun ilk saatlerindeyim ancak gerek sürüş dinamikleri gerek özelleştirmeler beni benden aldı. Lastik basıncı düşük olduğu için kaybettiğim yarışı lastiklere hava bastıktan sonra kazanmak sadece sürüşün değil arabayı sevmenin, bilmenin de önemli olduğunu hissettirdi. Çok beğendim.

Eki Görüntüle 686859Eki Görüntüle 686860

Oyunun bu denli zevkli ve gerçekçi olduğunun farkındayım, fakat görevleri çok sıkıcı, bir hikayesi yok. Ama yine de çok güzel bir oyun bence. Bu gece indireceğim. Hadi hayırlısı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı