Şimdi de yavaş yavaş hakarete gidiyorsun.Saygına güldüğümüzü kim söyledi? Ben zeka seviyene güldüm.
Aşırıya kaçmadıkça serbest.Forumda siyaset yasak değil miydi?
Hakarete gitmiyorum merak etme, kendi yorumunu raporlayan birisi hakarete gitmez.Şimdi de yavaş yavaş hakarete gidiyorsun.
Hocam ne olursa olsun şu forumda fikrine saygı duymadığım kimsenin yorumuna ne gülücük attım ne de hakaret amaçlı başka bir mesaj yazdım. Sizde yapmayın ben Erdoğan'ı desteklemem ama kim olursa olsun, hangi fikir veya dine bağlı olduğu önemsenmeksizin bu yaptığınız büyük ayıptır.Saygına güldüğümüzü kim söyledi? Ben zeka seviyene güldüm.
Yorumumu raporladım zaten, bir anlık küçümseme hevesiyle yaptım yorumu. Merak etmeyin. Arkadaş kusura bakmasın. Biz onlar gibi değiliz, örnek alınması gereken biziz.Hocam ne olursa olsun şu forumda fikrine saygı duymadığım kimsenin yorumuna ne gülücük attım ne de hakaret amaçlı başka bir mesaj yazdım. Sizde yapmayın ben Erdoğan'ı desteklemem ama kim olursa olsun, hangi fikir veya dine bağlı olduğu önemsenmeksizin bu yaptığınız büyük ayıptır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.