ASUS TUF A15 FA506II 8 GB RAM önerisi

Ege Öncel

Femtopat
Katılım
2 Ekim 2020
Mesajlar
9
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, başlıkta belirttiğim gibi 8 GB 3200MHz RAM almak istiyorum bilgisayarıma ama hangi marka almalıyım ve uyumlu olup olmadığını nasıl anlayacağım yardım edebilir misiniz?
 
Dostum ram desteğin ddr4 3200 mhz, 16 yapmak istiyorsun sanırım, marka sana kalmış ama bu özellikte ram alırsan sıkıntı yaşamazsın, kingston hyperx öneririm.
 
Dostum ram desteğin ddr4 3200 mhz, 16 yapmak istiyorsun sanırım, marka sana kalmış ama bu özellikte ram alırsan sıkıntı yaşamazsın, kingston hyperx öneririm.
Hocam peki hepsi uyumlu olur mu ? bazılarında pc yazıyor bazılarına notebook link atabilir misiniz çünkü çok fiyat farkı var. Bir de Hyper X Impact, Hyper X Fury gibi modeller var bunların ne farkı var acaba ?
 
Son düzenleme:
Fury pc modeli, impact olan linkini atmış olduğun ürün göründüğü gibi küçük yani laptop'una uyumlu, pc ram'ini laptop'a takamazsın çünkü büyük, impact modelini alacaksın atmış olduğun linkteki, fiyat farkı da maalesef dalgalanan kurlardan dolayı çok çok değişiyor, 2 aydır kasamı değiştircem bi yukarı bi aşağı şaşırdı fiyatlar alamadım ben bile henüz, yani fiyat araştırması yapıp güvenilir yerden ucuza bulunca alın derim. Çok çok acil değilse friday günü geliyor indirimleri bekleyin. Bende bekliyorum mesela friday günlerini kasımın ortasına doğru.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı