- Katılım
- 24 Nisan 2020
- Mesajlar
- 2.707
- Makaleler
- 3
- Çözümler
- 5
Yapmaz tabii ki. Şuana kadar umursasalardı böyle yapmazlardı.Sence devlet böyle bir şey yapar mı?.
Yapmaz tabii ki. Şuana kadar umursasalardı böyle yapmazlardı.Sence devlet böyle bir şey yapar mı?.
Arkadaşlar biliyorsunuz 9 Ekim'de 5 ve 9'lar açılıyor. Fakat fahrettin koca günlük vaka sayısının eylül ayının 3 katı olduğunu söyledi. Sizce bu bir şeylerin değiştirileceğinin göstergesi mi? Cumhurbaşkanı da bilim kurulu ile konuşacağız demiş. Siz ne düşünüyorsunuz?
2. dönemde kesin açılacaktır eğer bu dönemde açılmazsa. Çünkü eğer açılmazsa çok büyük bir kesimin cahil kalma ihtimali var.
Eğitim bir şey vermiyor ki hacı olsa ne olurr olmasa ne olurr.
Sizde haklısınız. Ama yapacak bir şey yok. En azından parlak 1-2 kişi çıksın diye 10000 kişi ölüme bile terk edebilirler. Ya da belki de bir anda ismimizi değiştirip Osman'lı imparatorluğunu yeniden kurup turan birliğini de kurarız. Her an her şey olabilir.
Vakanın kaynağı okullar değil zaten, cafe gibi sosyal aktivite yerleri.Sebep?
İsminle yazdıkların cidden uyuşuyor.Sizde haklısınız. Ama yapacak bir şey yok. En azından parlak 1-2 kişi çıksın diye 10000 kişi ölüme bile terk edebilirler. Ya da belki de bir anda ismimizi değiştirip Osmanlı imparatorluğunu yeniden kurup Turan birliğini de kurarız. Her an her şey olabilir.
Vakanın kaynağı okullar değil zaten, Cafe gibi sosyal aktivite yerleri.
İsminle yazdıkların cidden uyuşuyor.
Bizim okul özel olduğundan dolayı her gün gidip saat 3.20'de çıkıyoruz. Ne sosyal mesafeye dikkat eden var, ne ettiren. Yemekhanede 200 M.2 alanda 90 kişi birlikte yemek yiyoruz. Servisler konusu ise 40-50 kişiye 3 servis vermişler. Mesela benim gidip geldiğim servis normalde 16 kişilik, serviste 12 kişi var ama. Özel okul olduğununda altını çizmek istiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.