Her korsan oyun virüslü değildir!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mburaktekin

Hectopat
Katılım
10 Eylül 2020
Mesajlar
4.964
Makaleler
2
Çözümler
11
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Not, ben burada korsan oyun indirin demiyorum, kişinin kendi kararı ve isterse, banane. Ben burda "korsan oyun virüslüdür" algısına karşı bir konu açıyorum.

Konuya gelecek olursak, ben hayatımda bir sürü korsan oyun indirdim, ilk oynadığım oyun da korsandı. Şimdiki oynadığım -Mafia DE- oyun da korsan. Geçmiş zamanlarda oynadığım Oxygen Not Included, Cities Skylines, PC Building Simulator ve daha niceleri de korsandı. Ben bilgisayarımda Kaspersky açıkken kurdum bu korsan oyunları. İsterseniz dosyayı taratıp size fotoğrafını da atarım. "Güvenilir" yerden indirirseniz bir sıkıntı olmuyor. Tekrar ediyorum, benim buradaki karşıt olduğum düşünce "korsan virüslüdür", herhangi bir şeye özendirmek istemem. Öyle yaptığım bir nokta varsa belirtin düzelteyim. Sağlıcakla kalın.
 
Biliyorum. Daha geçen bir arkadaşa bu taban ile bir cevap da verdim.
RDR 2 ile alakalıydı.
 
Değildir belki de, kişinin tercihine kalmış kullanıp kullanmamak aynı bir markete girip çikolata çalıp çalmamak gibi..
 
Artı -3 Eksi
Korsan oyunlar yapısı gereği çok güvenilir olmuyorlar. Ancak önemli olan korsanın yapısı değil nereden indirdiğiniz. Güvenilir olmayan kaynaklardan indirdiğinizde virüs bulaşma olasılığı çok yüksek. Korsanın güveniliri mi olur derseniz de bilemedim. Ben güveniyorum. :D
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı