Sistem yük altındayken ekran gidiyor

Zozoie

Decapat
Katılım
10 Temmuz 2020
Mesajlar
5
Ekran Kart: XFX RX590
İşlemci: Ryzen 5 3600
RAM: Corsair 8 GB 3000MHz
Anakart: Gigabyte B450M-S2H
SSD: James Donkey JD512 512 GB M.2 SSD

Arkadaşlar yüksek performans gerektiren oyunlara girince ya monitörüm kapanıyor veya kasadan yüksek bir fan sesi çıkıyor. Bugün Sea Of Thivies oyununa girmeye çalışıyorum fakat 5.dakikadan sonra ekran kapanıyor, kasa çalışmaya devam ediyor. Fakat kasadan anlamsız sesler geliyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sıcaklıklar nasıl? Ayrıca bu bütçede bir SSD için James donkey almak ne kadar mantıklı bilemedim. Ekran kartı markası hakkında fikrim yok diğer arkadaşlar yazsın. Bide OC var mı?
 
Sıcaklıklar nasıl? Ayrıca bu bütçede bir SSD için James donkey almak ne kadar mantıklı bilemedim. Ekran kartı markası hakkında fikrim yok diğer arkadaşlar yazsın. Bide OC var mı?
Bilgisayar toplarken çok bilgim yoktu biraz ucuza kaçtım ssd de evet.OC yok diye biliyorum.Sıcaklık aman aman bir sıcaklık artışı yok.Normal değerler.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı