Steam'de çok pahalı olmayan kısa oyun önerisi

NrxxDC

Femtopat
Katılım
17 Kasım 2020
Mesajlar
90
Yer
Distopya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Köle
Sınav senesinde olduğum için günde 1 saat falan oynuyorum. Bazı günler oynamıyorum bile. Haliyle oyunun süresi çok uzun olunca hikayeden kopuyorum, sıkılıyorum. The Witcher 3 almayı düşündüm ama gözüm korktu çünkü çok uzun. Ondan dolayı kısa oyun arıyorum indirimde. 5-10 saat arası, hikayeli ve fiyatı çok uçuk olmayan, 20TL'yi geçmese yeter, oyun arıyorum. Ayrıca çıkış yılı 2015'i geçmemeli çünkü sistemim iyi değil.
Taviyeleriniz nelerdir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Portal 1, kendisi çok kısa sürüyor ve fiyatı 3, 70 TL.

 
Eskilerden Half Life 2 ve ya Portal 1-2. Coop istiyorsanda Left 4 Dead 1-2. Hepside Valve'ın şaheserlerinden. Çokda sistem istemezler.
Dishonored 1, Team Fortress 2,
 
Kısa ve öz bir oyun çıkış tarihine bakmayın PS4 özel oyunuydu PC'ye yeni geldi.
 
Dead Island - Dead by Daylight - Bioshock - Fallout 3 - Amnesia - Injustice - Injustice 2 - Mortal Kombat X - Cold Fear - Sherlock Holmes - Elder scrolls oblivion - Depth - DayZ - Metal Gear Solid V
 
Save 85% on Tomb Raider on Steam çok güzel bir oyun. Oynanış süresi easter eggler vs. hariç 7-8 saat.

Eskilerden Half-Life 2 veya Portal 1-2. CO-OP istiyorsanda Left 4 Dead 1-2. Hepside Valve'ın şaheserlerinden. Çokda sistem istemezler.
Dishonored 1, Team Fortress 2,

Tomb Raider ve Half-Life'ı bitirdim. Half-Life'ın Episode'lerini oynuyorum. Cidden şaheser. Portal bana sıkıcı geldi. Dishonored kütüphanemde var, en kısa zamanda başlayaçağım. Journey ilgimi çekti. Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.
 
Inside oynayabilirsin. Kısa ve güzel bir 2D oyundur. Yanlış hatırlamıyorsam Epic Games'te ücretsiz verilmişti. Denemediysen sevebilirsin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı