Kablosu dayanıklı kulak içi kulaklık

adnantasdelen

Hectopat
Katılım
26 Kasım 2020
Mesajlar
25
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, uzun süre kullanabileceğim, kablosu kırılmalara dayanıklı, ter ve su geçirmeyen 3.5mm jak girişi olan bir kulaklık arıyorum. Bakındığım modeller Soundmagic'in E10C ve E11C modelleri fakat çok fazla bir yorum bulamadım bu kulaklıklar hakkında. Her türlü tavsiyeye açığım bütçe 500-600 liraya kadar olabilir.
 
Soundmagic diye bir markayı hiç duymadım. Onun yerine Migros'ta satılan 10 TL'lik kulaklıklar var. Onlardan 50 tane alın bozuldukça değiştirirsiniz. Yani bence kulakiçi kulaklığa 500 TL vermek mantıksız olduğu gibi sizin aradığınız kriterlerde kulaklık bulmak oldukça zor.
 
Soundmagic diye bir markayı hiç duymadım. Onun yerine Migros'ta satılan 10 TL'lik kulaklıklar var. Onlardan 50 tane alın bozuldukça değiştirirsiniz. Yani bence kulak içi kulaklığa 500 TL vermek mantıksız olduğu gibi sizin aradığınız kriterlerde kulaklık bulmak oldukça zor.

Uzunca bir süredir 50$ altı en iyi kulaklık olarak gösteriliyormuş bu model türlü ödülleri mevcut ses konusunda. Şöyle ki uzunca bir süre AirPods kullandım fakat bozuldu geçenlerde kulaklık, internetten Huawei'nin 40 TL'lik bir kulaklığını sipariş ettim kulaklıktan bir şey dinlediğim ilk an resmen şok oldum bu nasıl bir ses diye ve mikrofonu aşırı cızırtılıydı. Şöyle ses konusunda AirPods'u aratmayacak ama daha da uzun süre dayanabilecek bir şeyler arıyorum.
Apple EarPods gayet dayanikli ve begenerek kullandigim bir model ben ses kalitesinden gayet memnunum. Ozellikle mikrofon için kulliyorum tavsiy ederim. Bu tavsiyeyi gunluk kullanim için yaptim.

Ben de kullandım uzunca bir süre ama kulak içi sanırım bana daha hitap eden bir kulaklık ses yalıtımı çok hoşuma gidiyor bu tarzın aklıma yatan bir kulak içi kulaklık bulamazsam mecbur EarPods alıp devam edeceğim.
 

Geri
Yukarı