ASUS geri ödeme katılım formuna ulaşamamak

Mutlu TETİKBAŞ

Hectopat
Katılım
22 Aralık 2018
Mesajlar
39
Arkadaşlar, kolay gelsin. ASUS'un geri ödeme kampanyasına istinaden 22 Kasım tarihinde ASUS B550M Prime-a (Wi-Fi) anakart satın aldım. Almış olduğum anakartın 115 TL geri ödemesi var. Ancak kampanya sayfasında ne hikmet katılım formu linki göremiyorum veya erişemiyorum. Kampanya katılım formu diye bahsettiği link kampanya anasayfaya yönlendiriyor. Bu konuda formu doldurup katılım sağlamış arkadaşların yardımını bekliyorum... Bahsettiğim linki alıntı yapıp aşağıya kopyaladım.

4. katılım konusu ve kuralları.

Katılımcılar bu kampanyaya katılarak, ekte belirtilen promosyon alanının para biriminde parasal değeri olan bir ödül kazanabilirler.

Katılımcının geçerli tek bir veya pakete dahil bir “promosyon ürününü”, “promosyon süresinde”, “promosyon alanında”, katılımcının ikamet ettiği ülkedeki uygun iş ortaklarından satın alması ve aşağıdaki adresteki ASUS formunu 09.11.2020 00:01 (“cet”) ile 04.12. 2020 23:59 (“cet”) tarihleri arasında aşağıdaki adreste doldurarak hak iddia etmesi gerekmektedir.


Formun kişisel bilgiler, satıcının geçerli faturası (promosyon ürününün satın alındığı yerden), ASUS ürününün seri numarası ve geçerli banka hesabı detaylarıyla birlikte düzgün ve tam olarak doldurulması gerekmektedir.

Ayrıca, katılımcının geçerli bir faturayı yüklemesi de gerekir. Kişisel fatura bilgileri (isim, adres), girilen kullanım bilgileriyle aynı olmalıdır.

Katılım için kullanıcının resmi ASUS VIP hesabına kayıt yaptırması gereklidir. Kayıt formunu bu adresten bulabilirsiniz: https://account.asus.com/tr
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Attığınız linkteki, "geri ödemenizi alın" butonuna tıkladığımda beni ilgili yere yönlendiriyor. Ancak önce Asus'a üye olmuştum.
Bende başvurdum. Başvuralı yaklaşık 3 gün oldu. Henüz bir haber yok. Beklemedeyim.
 
Çok teşekkürler bu linke ulaşamıyordum.
Attığınız linkteki, "geri ödemenizi alın" butonuna tıkladığımda beni ilgili yere yönlendiriyor. Ancak önce Asus'a üye olmuştum.
Bende başvurdum. Başvuralı yaklaşık 3 gün oldu. Henüz bir haber yok. Beklemedeyim.
Teşekkür ederim dediğiniz şekilde üye olup formu doldurdum.
 
2 Kasım'da ROG STRIX B550-F GAMING Wi-Fi modelini aldım. 3 Kasım'da başvuruyu doldurdum. Halen bekliyorum geri ödeme yapılmadı. Geri ödemeyi alan varsa yardımcı olabilir mi?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı