Mideh PH-X Black Elektro Gitar iyi mi?

Kendin siteye girip arama yapamıyor musun?

Bilgilisin diye dedim ama sadece önyargıymış.
Bilgili olduğum için sana hizmet etmeliyim. Diğer hizmet ettiklerimden vakit kaldığında. Ok.

Hizmet ettiklerinden zaman kaldığında "tamam" kelimesini kullanmaya çalış.
Ve artık cevap vermiyeceğim yani göz ardı edeceğim yanlış anlaşıldıysam konuyu okuyan kimse kusura bakmasın.
 
Son düzenleme:
Bütçenizi zorlayarak en ucuz modeli bile olsa bir squier veya cort almaya bakın. Bu markayı kulaklık preamp ararken gördüm. Midi controllerdan elektro gitara herşeyin replikasını üretiyor. Büyük ihtimalle fason üretim yapan çin firmalarından temin edip üstüne marka bastırıp satıyor. Demem o ki asıl işi gitar üretmek değil.

@Single_factor verilebilicek en kısa ve net cevabı vermiş uzak dur demiş işte ki haklı bence. Uzatılacak üzerinde tartışılacak bir marka yok ortada çünkü.

Param başkasına yetmiyor imkanım budur diyorsan ona da eyvallah. O zaman yorum istemene gerek bile yok zaten buna para yetti bunu aldım dersin geçersin. Ama ne aldığını bil diye söylüyorum 800 tl'yi sokağa atmak ta var işin ucunda. Hiçbir luthier onun sap ayarıyla uğraşmaz, fret çakmakla uğraşmaz, soğuk lehim olsa içinde manyetik bağlantısı falan kopsa yaptıracak adam bulamazsın.

Dolayısıyla zamanının çoğunu bu işe vermiş insanlar bu tarz deneyimleri başına gelebilecekleri bildikleri için (bildiğimiz için) böyle bir marka model geldiğinde yüzümüz ekşiyor mümkün olan en kısa cevabı verip geçmeye çalışıyoruz.
 
Hizmet ettiklerinden zaman kaldığında "tamam" kelimesini kullanmaya çalış.
Emredersin. Hizmet eri olarak buna uymalıyım.
Ve artık cevap vermiyeceğim yani göz ardı edeceğim yanlış anlaşıldıysam konuyu okuyan kimse kusura bakmasın.

Sizin gibi imla mühendisi birine yakışamış. Cümleler arasında noktalama olması gerekiyor, yoksa anlam bütünlüğü bozulur.

"Ve artık cevap vermiyeceğim. Yani göz ardı edeceğim... Yanlış anlaşıldıysam; konuyu okuyan kimse kusura bakmasın."
 
Benim sana tavsiyem üstüne 1000 TL kadar daha ekle. Squier bir strat, bir tane jak kablosu ve 3.5mm dönüştürücü al. Gitarını bilgisayara bağlayıp, "Guitar Rig" tarzı yazılımlarla bir başlangıç yap. Başlangıçta amfi almanı önermem. Çünkü alacağın amfi oldukça kalitesiz olacak o bütçelerde ve öğrenirken değişik tonlar denemek isteyeceksin. O yüzden bütçeni tamamen gitara ayır.
 

Geri
Yukarı