Xbox'da miimlendim!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok basit bir çözümü var;
45TL ödeyebilirsin böylece adamlar hakettiği parayı almış olur.
 
Umarım en kısa sürede minimum 500₺ olur. Türk halkına bir iyilik yapınca kolunu geri alamıyor şirketler çünkü.

Ben de aynısını Azure için yapıyorum, herkese gökten para yağmadığı için normaldir. Karşısındaki koskoca Microsoft, elini verse kolunu alamıyormuşmuş, yakında haber çıkar Microsoft'u iflasın eşiğine götüren Esperoja diye. Bireysel kullandımda metodun crackin dibini gören herkes burada devlet görevlisi usülüne bürünüyor. Gören duyanda refah içinde yüzdüğümüz ülkede 20-30 lira için böyle şeylerle uğraşıyoruz sanacak. Merak etmeyin, zaten bu fiyata bu olur mu şu olur mu diye diye her şeyin fiyatını iyice tavanlandırmaya başladınız. Bunun fiyatını da yakında iyice uçururlar. Umarım en kısa sürede o 45 lirayı mumla arayacak duruma düşersin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@Quiong

Çok basit bir şey söylememi ister misin?

Paran yoksa, kullanmayacaksın. Bu kadar basit :)

Gören de Afrika'da maaşının yarısını internete veriyor, diğer yarısıyla da 2 günde bir yemek yiyor da o yüzden parası yok sanacak.

Bu kafayla devam edersen zaten 45 lirayı çalışarak kazanmak yerine sağda solda mumla aramaya devam edersin.
 
@Quiong

Çok basit bir şey söylememi ister misin?

Paran yoksa, kullanmayacaksın. Bu kadar basit :)

Gören de Afrika'da maaşının yarısını internete veriyor, diğer yarısıyla da 2 günde bir yemek yiyor da o yüzden parası yok sanacak.

Bu kafayla devam edersen zaten 45 lirayı çalışarak kazanmak yerine sağda solda mumla aramaya devam edersin.

Bana 5 liraya kullanma hakkı tanındıysa bunu istediğim kadar kullanabilirim, bu kadar basit. Tekil kullanım istiyorlarsa, bu aşıldığı takdirde hardware ban tarzı bir şekilde halletsinler.
Yüzlerce yıl kölelikle kaynakları sömürülmüş bir yerle burayı kıyaslamak ayrı bir saçmalık olmuş ama Afrika'da internet hızı çoğu yerde (özellikle upload) bizden hızlı.
Derslerim günün 12-15 saatini kapsıyor. Kalan zamanın da çoğunda blogla uğraşıyorum. Pasif gelir demek bile abartı olur malum adblockerlarla Türkçe içeriğe verilen muhteşem destek sebebiyle verdiğim vergi kazancı ya ucu ucuna yakalıyor ya da bazen geçiyor. Bu dolulukta benim başka türlü çalışma imkânım yok.
Bu durumda ne oluyor hiçbir başarı cezasız kalmaz mı diyoruz :)
Sistem beni bu şekilde ezip kazanmaya çalıştığım 3 kuruştan 10 kuruş vergi almaya çalışırsa, bende o sistemde açık arayıp kullanırım. Stresli ve yorucu bir günden sonra 1-2 saat oynamayı kendime hak görüyorum. Onda da Microsoft iflasın eşiğine geliyor 😄
Bana en mantıklı gelen yaklaşım durumu şartlarına göre değerlendirmek, eğer buradaki amaç 5'den alıp başkalarına 35'e satmak olsaydı linçlemek mantıklı gelirdi. Ama mevcut durumu bu şartları karşılamayan adam mecbur bu tarz şeylerle uğraşacak. Oyun oynamasa farklı bir hobi ile uğraşacak yine karşısına yüksek masraf çıkacak. Ben böyle durumlarda bunu mübah görüyorum. Önce bir temel konular bitsinde ondan sonra ufak ayrıntılara geçin.
 
1 tane aldın. Hadi bir tane de arkadaşına eşine dostuna aldın tamam. 10 tane almak neyin kafası. Düpedüz suistimal ediyorsun işte daha nesini savunuyorsunuz anlamadım. Yok şu kadar fiyatmış yok bu bilmem neymiş.

Neden alamadığını sorgulayacağın yerde sen şark kurnazlığı yapıp beleş peşinde koşarsan torunun torunu da alamaz. İlelebet alamaz.

Biz de biliyoruz fiyatlar el yakıyor alınacak gibi değil. 2000$ istiyor kullanacağım yazılımı üreten firma hayatta alamam. Ne yapayım eşek gibi muadilini buluyorum muadili olmuyor oldurmaya çalışıyorum.

Yarın bir gün sen o yazılımı içeriği her ne ise üreten olursan görürüm ben seni. 100 tane satacağın malı 3 tane satabildiğin zaman.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı