Basbaya açıklandı sene başında, bu sene sınıfta kalmak yok.Nasıl reis?
Basbaya açıklandı sene başında, bu sene sınıfta kalmak yok.Nasıl reis?
Basbaya açıklandı sene başında, bu sene sınıfta kalmak yok.
Alakası yok,iptal olmayacak.Hocaların büyük bi'çoğunluğuna sordum.Sanırım tek sınavla kapatacaklar.Bence amaçları en başından beri açıp, birkaç hafta sonra kapatmaktı. Böyle de oldu.
Sınava girenler girdiğiyle kalmadı düşünceme göre. Çünkü yapılan sınavları iptal edecekler. Böylece adaleti sağlamış olacaklar. Ha, sınavları yapmak zorunlu veya öğrencileri sınamak lâzım diyecek olursanız da;
şu anda olağan dışı bir süreçteyiz. Zaten şu güne kadar sınadılar da ne oldu?
Dostum eğer ki 4 Ocak'tan sonra da erteleme yaparlarsa yarı yıl tatili girecek. Ee, sınav olanlara ne olacak? Onları da iptal ederler.Alakası yok,iptal olmayacak.Hocaların büyük bi'çoğunluğuna sordum.Sanırım tek sınavla kapatacaklar.
Umarım iptal olur. En çok ben istiyorum.Dostum eğer ki 4 Ocak'tan sonra da erteleme yaparlarsa yarı yıl tatili girecek. Ee, sınav olanlara ne olacak? Onları da iptal ederler.
Senin hocaların veya benim hocalarım bir kaynak değil. Onlar kendilerine göre değerlendirmişler.
Umarım iptal olur. En çok ben istiyorum.![]()
Daha Ocak ayının bitmesine 1 Ay var neredeyse. 1 Ay da ne kadar düzelirse açarlar o zaman.Şu anki tabloya bakacak olursak okulların açılması veya sınavların olma ihtimali düşük gözüküyor.
Mümkün değil yapamazlar.Şu anki tabloya bakacak olursak okulların açılması veya sınavların olma ihtimali düşük gözüküyor.
Hocam burada konuşamayacak bildiklerim var, 4 Ocak'ta etiketlerim sizi.
Basbaya açıklandı sene başında, bu sene sınıfta kalmak yok.
Kaynak atabilir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.