Keşfedilmeye Değer Evrenlere Sahip 32 Oyun

Küçük bir not ekleyeyim:

Portal serisi de Half-Life evreninde geçmektedir.
 
Güzel bir yazı olmuş teşekkürler.

Agony yazısı ile ilgili ufak bir eleştirim var. Yazıda birden çok kez Agony kelimesi kullanılmış ve bu okurken insanı yoruyor.

Agony, daha çıkışını gerçekleştirmeden kendisini cehennem simülatörü olarak adlandırmış bir oyundu. Oyun, oldukça güçlü bir atmosfere sahip. Ciddi derecede rahatsızlık verici şiddet ve vahşet öğelerine sahip olan bu oyun, insana kendini rahatsız edici ve endişe içerisinde hissettirmeyi olukça iyi bir şekilde başarıyor. Oyunda yer alan iblisler, şeytanlar ve daha nicesi, oyuncunun tereddüt içerisinde olmasına yeterli oluyor. Oyunun kapalı alanları oyuncuyu net bir şekilde basıyor. Oyunun görsel detaylarına bakmaya başladıkça böyle bir dünyayı kimin nasıl tasarladığını, bunu nasıl hayal ettiğini gerçekten merak ediyorsunuz. Agony, açık alanlarda ve oyunun dış yüzeyinde de yine oyuncuyu şaşırtmayı başarıyor. Birbirinden farklı mekânları içerisinde bulunduran Agony, karanlık ve kanlı atmosferi ile bu tarz evrenleri seven oyuncular için bulunmaz bir nimet. Ayrıca Agony, sahip olduğu detaylar ve üzerine düşünülmüş çevre tasarımları ile modern bir sanat galerisi hissiyatı da uyandırmakta.
 
Serious Sam'de piramitlere benzeyen bir harita vardı, git git bitmiyordu. Ses açık oynarken korkarak oynadığım bir oyundu. Listede görmek ufakta olsa bir tebessüm ettirdi.😊

Category:Serious Sam 1 screenshots | Serious Sam Wiki | Fandom

Kafası böyle canavarlar mı vardı ya? Hiç hatırlamıyorum.
 

Geri
Yukarı