Steam kış indirimi 50 TL oyun önerisi

Arkadaşlar bütçe şimdilik 50 TL, tavsiyeleriniz nelerdir?

Belki konuyla biraz alakasız ama özellikle şu dönem Epic'ten 50TL'ye almak çok daha mantıklı. Çünkü 60TL kendisi ödüyor. Örneğin Metro Exodus 39TL'ye geliyor. Ama illa kütüphane düzenim var falan diyorsan bilemem.
 
Witcher 3 alacaksan 1 ve 2yi oynamış olman lazım. Aksi takdirde bir şey anlamazsın oyundan. Bende gidip mal gibi Witcher 3 almıştım ama oyunu bitirmek üzere olmama rağmen hiç bir şey anlamadım çünkü oyun diğer oyunlar gibi değil, hikaye üzerinde çok duran bir oyun. Git 3 kurt kes gel diyen bir oyun değil kendisi.
 
Witcher 3 alacaksan 1 ve 2'yi oynamış olman lazım. Aksi takdirde bir şey anlamazsın oyundan. Bende gidip mal gibi Witcher 3 almıştım ama oyunu bitirmek üzere olmama rağmen hiçbir şey anlamadım çünkü oyun diğer oyunlar gibi değil, hikaye üzerinde çok duran bir oyun. Git 3 kurt kes gel diyen bir oyun değil kendisi.

Paket halindelerdi 22 TL'ye aldım.
1.si enhanced Edition galiba.
 
Onunla GTA 5 almayı düşünüyorum şu an.

Yaptığın her alışverişte 1 tane daha 60 TL'lik kupon veriyor yani 80 TL üzeri tüm alışverişlerinde sınırsın 60 TL indirimi var. Ben AC Odyssey Deluxe Edition paketini 25 liraya aldım :D şimdi de Metro Exodus alacağım 39 liraya denk geliyor(hem bu gün bedava METRO2033 Redux verdi), Steam'da kütüphanene aşırı önem vermiyorsan Epic'ten alışveriş yapmak milyon kat daha mantıklı. Ayrıca Witcher 3'ü ben de önenirim DLC'leri ile birlikte al en az 150 saat garanti :d . AC ORİGİNS'i de öneririm.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı