Coronanın ciddiyetini kavrayın

  • Konuyu başlatan GlorfindeI
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 26
  • Görüntüleme 3B
@Silinen üye Virüs kapmayacağımın garantisi mi? Sen evde virüs kapmayacağının garantisini ver, ben ölene dek müebbet hücrede yaşamayı kabul ederim.

Kültürü de haber bülteninden öğrenmek gerçekten iyi fikirmiş, eklerim bunu listeme. İsterse milyonlarca kişi ölsün, ben dahil. Kötü bir olay olduğunda kabuğunuza saklanıp bekleyecek misiniz geçmesini? Belli ki çalışmıyorsun. Çalışsan nasıl yapacaktın o evde kalma işini? Süpermarkette çalışan kasiyerden hizmeti alıyorsun, o da senin gibi yapsa ne yapacaktın? Otobüse biniyorsun, bankaya gidip para çekiyorsun, daha bir sürü iş yapıyorsun. Bu kadar insan sen evinde virüsten korun diye mi çalışıyor? Bu nasıl bir bencillik?

Suçlu olmayacağım. Kimse dışarı çıkıp sokakta yürüdüğüm için yargılayamaz. Kimse ben normal yaşantıma devam ediyorum diye beni yargılayamaz. Virüs kapmak istemiyorsan, benden uzak durursun. Ya da senin düşüncene göre herkesten.

Öyle bir dünya yok, haberiniz olsun!
 
Bunlar teşhis sonucu alınan rakamlar birde teşhis dışı virüslü olduğundan habersiz ölenler, ölecek olanları hesaba katmak lazım. İş gerçekten dalga geçilecek, umursanmayacak, önemsenmeyecek noktada değil. Ayrıca bu süreç belki onlarca yıl sürecek o yüzden gidişat hiç iyi görünmüyor.
 
Gördüğünüz şey sadece medyanın abartısı. Ben yine dışarı çıkıp gezeceğim, kültürümü genişleteceğim. Müzelere gideceğim, tiyatroya gideceğim. Yine korkmayacağım. Suçlu mu olacağım, sanmıyorum.

Anlamıyorum, ne bu telaş, ne bu tantana, yine söylüyorum virüsten değil ödünüz patladığı için öleceksiniz.
Evet arkadaşlar dışarıda gezip kültürümü genişletiyorum nerden bildiniz?
 
Yaşıyorum arkadaşlar, merak etmeyin. Ayrıca yüksek risk grubuyla yaşıyorum. 😏 Başta bu kadar büyüyeceğine profesörler gibi ben de inanmamıştım. Şimdi kendimi Donald Trump gibi hissediyorum. :D Açık olsa müze de gezerim bu arada. Evde kitap okumak sıktı. 😒

Kültür seviyeniz ne alemde? 😂
 
Boş verin sağlık olduktan sonra her şey elde edilebilir kendinize dikkat edin. :)
Ben de aynı fikirdeyim. Üstü kapalı da olsa yanıldığımı belirttim, ki mesajımın tarihi 15 Mart olunca o zamanlar nasıl bir panik ve kaosun etrafı sarmış olduğunu hatırlamışsınızdır.

Fakat şöyle de bir durum var, o zamanlar eyvah virüs var diye ortalığı kaldıranların çoğu şimdi virüs Batının oyunu, aşı olmayacağım gibi söylemler içerisinde. Umarım onlar da yanıldıklarının farkına varırlar. 😇

Sevgi ve sağlıcakla kalın. :)
 

Geri
Yukarı