450 TL kulaklık tavsiyesi

Ogyzhnylmz

Kilopat
Katılım
10 Ocak 2016
Mesajlar
35
Yer
Rize
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamlar, kulaklık almam gerekiyor ama ne alacağıma karar veremedim. 450 TL gibi kadar bütçem var. Çok müzik dinlerim, oyun da oynarım. Ses kalitesi, mikrofon kalitesi iyi olan bir kulaklık arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
 
Ben şu an TaoTronics marka kullanıyorum, kullandığım model soundsurge 60. Markadan çok memnun kaldığım için geçenlerde kız arkadaşıma da soundsurge 85 modelini aldırdım. Bence o fiyat bandında alabileceğin en iyi kulaklık soundsurge 85. Hem şarjı gerçekten çok iyi günlerce şarj etmeden kullanabilirsin hem biterse 5dakika şarjla 2saat götürebilme özelliği var hem jak girişi var hem de muadillerine kıyasla ANC özelliği var. Başka marka/model bakmana gerek yok emin ol.
 
Ben şu an TaoTronics marka kullanıyorum, kullandığım model soundsurge 60. markadan çok memnun kaldığım için geçenlerde kız arkadaşıma da soundsurge 85 modelini aldırdım. Bence o fiyat bandında alabileceğin en iyi kulaklık soundsurge 85. hem şarjı gerçekten çok iyi günlerce şarj etmeden kullanabilirsin hem biterse 5dakika şarjla 2saat götürebilme özelliği var hem jak girişi var hem de muadillerine kıyasla anc özelliği var. Başka marka/model bakmana gerek yok emin ol.

İnceleme videosuna baktım da mikrofon kalitesi pek iyi değil çok bozuk iletiyor sesi.
Rush tussle 7.1 fiziksel Surround kardeşim, gözün kapalı al ;)

Bununda inceleme videosunu izledim mikrofon da önemli benim dip ses ve hışırtılı ses alıyor mikrofon.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı