Kızılay vs. Beypazarı Maden Suyu

Maden suyunun yörelerdeki has adı "acı su" zaten. Tabii ki acı olacak. Acı sevmeyen gazoz içsin.

İlk yudumda zaten hemen her markada hafif acı bir tat geliyor zaten ama sırmada hep acı bir tat geliyor. Suları da öyle. Ben kalın camlı Kızılay ve beypazarı diyorum.
 
Kızılay'ı içerim ama önerme konusunda bilmem. Beypazarınıda içtim onu önermem çünkü bana fazla şekerli geliyor. Şimdi asıl soru şu. Bunun teknolojiyle alakası ne 😋
 
Tam benim konuyu açmışsın hocam. İkisi de favorim. Sırma, Damla ve Özkaynak gibi markaların maden sularını içtikten sonra bu 2 markayı bulup deneyince gerçek maden suyunu anladım... Böyle aniden içtikten sonra afedersin burnundan geğirince burnunu yakması lazım. İçtikten sonra tüm yemek borun ve miden temizlenmiş gibi hissedeceksin. İkisi de çok iyi, geçen Journos kanalında Beypazarı ile ilgili bir video vardı, maden suyu kalitesinin doğrudan kaynak ile bağlantılı olduğu ile ilgili. Beypazarı, tat konusunda Kızılay'a göre bir tık daha önde bana göre.
 
Tam benim konuyu açmışsın hocam. İkisi de favorim. Sırma, damla ve özkaynak gibi markaların maden sularını içtikten sonra bu 2 markayı bulup deneyince gerçek maden suyunu anladım...Böyle aniden içtikten sonra affedersin burnundan geğirince burnunu yakması lazım. İçtikten sonra tüm yemek borun ve miden temizlenmiş gibi hissedeceksin. İkisi de çok iyi, geçen journos kanalında beypazarı ile ilgili bir video vardı, maden suyu kalitesinin doğrudan kaynak ile bağlantılı olduğu ile ilgili. Beypazarı, tat konusunda Kızılay'a göre bir tık daha önde bana göre.

Tek seferde dikmeyi (içmeyi) çok seviyorum ben. Boğazımı yakıyor ancak aşırı seviyorum :D.
 

Geri
Yukarı