Telefon modeliniz nedir?

  • Konuyu başlatan bec0
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 128
  • Görüntüleme 7B
Xiaomi diğer markalar kadar kaliteli üretmiyor.
Mi serisinin kalitesiz olduğunu düşünmüyorum. Bu dediğiniz, Poco serisi ve kısmen Redmi serisi için doğru olabilir ancak fiyatını düşündüğümüzde gayet iyi ürünler var.
 
A8 2018 kullanıyorum. Premium hissiyatı yok ama özellikler ve android sürümünün 10 olması gayet akıcı olmasını sağlıyor. Daha önce S7 kullanıyordum (S7 aşığı olarak) tabii ki özlüyorum ama bu da fena bir cihaz değil diyebilirim.
 
Günlük telefonum Samsung Galaxy S7; 4/64, Exynos işlemcili ve siyah renkli olan sürümü. Neredeyse 5 yıllık bir alet olmasına rağmen kendisi ile iyi anlaşıyoruz, gerçi şu ana kadar ön-arka cam ve bataryasını değiştirdim. Ekranında maalesef çok hafif üst bar yanığı var, onun dışında bir problemi yok. Ara sıra hafif kasmalar olabiliyor ancak genel olarak akıcı bir deneyim sunuyor. PSP emülatorü gayet tatminkar şekilde çalışıyor. Kamerasından da memnunum. Bu yıl yeni çıkacak olan katlanabilir modellerden biriyle değiştirmeyi düşünebilirim.

İkinci cihazım Black Shark 3 Pro, 12/256 kombinasyonlu sürümü. Bu modelden de çok memnunum, alacak olanlara önerebilirim. Üst seviye bir oyun ve günlük kullanım telefonu arayanlar için mükemmel bir cihaz, ancak sadece oyun performansı performansı isteyenler iQOO ve Red Magic serilerine de bakmalı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı