Sharkoon rush ER3 alınır mı?

Siz bugün mü aldınız hocam bizim BİM'e silahla girmişler herhalde diğerine bakacağım yarın varsa almamı tavsiye eder misiniz yoksa Dark GH100 mu önerirsiniz?
Ben geldiği gün alamadım. Sonra BİM'in internet sitesinden mail attım bulunduğum şehirde hangi marketlerde kaldı bu kulaklık diye. Bugün aradılar biri iade etmiş sizin için ayırdık dediler ben de şaşırdım gittim aldım :). Sen de siteden mesaj atıp dene şansını bence. Dark GH100 ü bilmiyorum ama bu bütçelerde bence sharkoon alın herkes onu öneriyor ben de bu polosmartı almasaydım sharkoonu alacaktım
 
Ben geldiği gün alamadım. Sonra BİM'in internet sitesinden mail attım bulunduğum şehirde hangi marketlerde kaldı bu kulaklık diye. Bugün aradılar biri iade etmiş sizin için ayırdık dediler ben de şaşırdım gittim aldım :). Sen de siteden mesaj atıp dene şansını bence. Dark GH100'ü bilmiyorum ama bu bütçelerde bence Sharkoon alın herkes onu öneriyor ben de bu polosmartı almasaydım Sharkoon'u alacaktım.

Ben simdi redragon alacagim hocam tesekkur ederim tavsiyeniz için 119 TL'ye kargo dahil satılıyor.
 
Kardeşim aldın mı ben de düşünüyorum da almayı. Bir de bu kulaklığın ucu çift jackli bunun için tek jack'a dönüştürücü almak lazım sanırım.
Aldım ancak 5 gün oldu ve gelmedi.
Alınır. Gayet kaliteli bir ürün ve marka. Şu an 155 TL.
145 TL hatta şu an, 5 gün önce aldım ve 165 TL idi. 20 TL fazla ödemişim, ancak hala gelmedi. HepsiJet isimli kargo firması gönderiyor.
 

Geri
Yukarı