RX 570 manuel değerler sonrası ekran gidip gelmesi

Mark Jefferson

Hectopat
Katılım
6 Temmuz 2020
Mesajlar
940
Makaleler
2
Çözümler
4
Dostlar RX570 Armor 4 GB ekran kartım var ve voltajı 1150V'dan 970 civarına kadar düşürebiliyorum. Fakat voltaj ve frekans ayarları otomatikten Manuel'e geçtiği zaman ekran gidip gelme, saniyelik parazitlenme gibi sorunlar yaşıyorum. Voltajın yetersiz gelebileceğinden şüphelenip daha yüksek voltajlarda denedim, çözüm olmadı. Ardından stock değerlerini manuel olarak girip deneyeyim dedim, yine sorun devam etti. Yani sorun otomatik olarak atanmış değerler Manuel'e çevrildiğinde başlıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
O şekilde kullanmanızı tavsiye ederim.
Kartınız stabilite sağlayamıyor demek ki.
Hem ekran kartınız için varsayılan ayarlar daha sağlıklı olacaktır.
Ancak otomatik değerde girili olan değerleri manuel bir şekilde değerlere girdiğim zaman da sorunum devam ediyor. Örnek olarak, 1268 MHZ,1150V değerler otomatik olarak yazılım tarafından girilirken bir sorun olmazken, benim tarafımdan elle girildiğinde sorun oluşuyor.
 
Ancak otomatik değerde girili olan değerleri manuel bir şekilde değerlere girdiğim zaman da sorunum devam ediyor. Örnek olarak, 1268 MHz, 1150V değerler otomatik olarak yazılım tarafından girilirken bir sorun olmazken, benim tarafımdan elle girildiğinde sorun oluşuyor.

Varsayılana aldığınız vakit sorun olmuyorsa varsayılanda kullanmanızı öneririm.
Karta zarar verme ihtimali olur mu bilmiyorum bu denemelerin.
Ben o yüzden bu tarz işlerde hep default kullanmaktan yana oldum.
Defaulta alın, keyfinize bakın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı