Kopyala-yapıştır yapan üyeler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fazla büyütmüşsünüz olayı bence. Aynı ürünü önermekte bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum ancak direkt adamın yazdığını da kopyala-yapıştır yapmazsın yani. Ben olabildiğince tekrara düşmemeye çalışıyorum konularda, o ürün hakkında yeni bir fikir belirtmeyeceksem mesaj atmıyorum genellikle.
 
Arkadaşlar bence konuya böyle şeyler atmamalısınız. Herhangi bir platformdan konuşup anlaşabilirsiniz. Kimsenin kalbini kırmaya gerek yok. Sonuçta medeni bir toplumuz, öyle değil mi? Konu kilitlenmeden durmanız gerekiyor bence.
 
Bu attıklarınızla ne anlatmak istiyorsunuz? Eğer görsellerde görünen kişiyi hedef alıyorsanız bence o kişiye ilk önce bunu sormalısınız. Bakmamış olabilir.
Fakat tamamen aynı ürünleri önermesi ya da aynı şeyleri söylemesi sence de garip değil mi?
 
Ben mouse, klavye hiç önermem. İş kullanıcıda bitiyor. Kimisi yassı mouse sever, kimisi klavyede bilek desteğiyle daha rahat eder. Donanım önerisi genelde kazıklanmamak ve yanlış tercih yapmamak için iyi ama şu mevzu biraz saçma geliyor. Bana bir ara Razer Deathadder önerdiler mesela kullandığım en rahatsız farelerden birisiydi iade edip Lancehead aldım. Herkesin yapısı ve tarzı farklı.
 
Önceden çöp olan Rampage Drop Plus mıdır nedir, artık önerilmeye başlandı nedense. Diyeceklerim bu kadar.

Cidden Corsair HS35 yerine bu markanın, daha doğrusu modelin önerilmesini aklım almadı ve hiçbir zaman almayacak.

HS35 kırılıyor ki bana göre burada %50 tasarım %50 kullanıcı hatası var, kırılsa bile firma yenisini yolluyor. Ben buna bile güvenerek alırdım.

Onu da geçtim, Drop Plus üzerine marka basılarak daha pahalıya satılan bir ürün. Yani Aliexpress'ten aynı ürünü ya da daha iyisi ucuza alanlar var. Ayrıca garantisinin de Corsair kadar pürüzsüz olacağını düşünmüyorum.
 
Şimdi ise önerilmiyor pek.
Neden? Yoksa 10-15 bin civarı mesajı olan biri Rampage çöp falan mı yazdı yoksa?
RM750 ve SHP650 vakası da bunun gibi oldu. SHP650 öneren birine JonnyGuru kesilen arkadaşlar gidip Aerocool VX Plus öneriyorlar ilginç bir şekilde.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı