Turkcell’den Vodafone sınırsız pakete geçmek

kudal

Hectopat
Katılım
14 Ağustos 2018
Mesajlar
740
Çözümler
1
Arkadaşlar, öncelikle tarafsız cevaplar bekliyorum. İki sene önce falan Türk Telekom kullanıyordum çalıştığım yer kıytı köşede olduğu için çekmiyordu interneti. Ben de bu yüzden Turkcell’e geçmiştim. Tabii geçtikten sonra işten ayrılmıştım. Yaklaşık 2 senedir Turkcell kullanıyorum. Herhangi bir çekme derdi problemi yaşamadım. Ama üç aydır falan gececi olarak çalışıyorum. Gece 14 saat çalışıyorum ve 12’den sonra elimde sürekli telefon oluyor. Kullandığım pakette 9 GB internet var, elime resmen telefonu almıyor olmama rağmen 3G'de kullanmama rağmen su gibi gidiyor. 40 TL ödemem gereken pakete iki üç aydır 70 TL civarları ödüyorum. Kullanmadığım bir şeye bunu ödemek fazla can sıkıcı.
Araştırmalar sonucunda Vodafone’da üç ay 70 TL kalan 12 ay 79 TL olan YouTube hariç Instagram dahil sınırsız sosyal medyalı 25GB bir paket mevcut.
İstanbul/ Sultangazi‘de oturuyorum. Arkadaşın birisi Türk Telekom geç dedi ancak onda olan pakette de sınırsız Instagram olan paket 110/120 TL civarında. O paket bana gerçekten fazla pahalı gelir. Ne yapacağımı bilemedim. Pişman olanlar kadar memnun olanlar da var her operatörden. Ne öneriyorsunuz acaba? Çok bilginiz olmasına gerek yok. Yorumlarınız benim için önemli, her türlü yoruma tamamım şu an.
 
Arkadaşlar, öncelikle tarafsız cevaplar bekliyorum. İki sene önce falan Türk Telekom kullanıyordum çalıştığım yer kıytı köşede olduğu için çekmiyordu interneti. Ben de bu yüzden turkcell’e geçmiştim. Tabii geçtikten sonra işten ayrılmıştım. Yaklaşık 2 senedir Turkcell kullanıyorum. Herhangi bir çekme derdi problemi yaşamadım. Ama üç aydır falan gececi olarak çalışıyorum. Gece 14 saat çalışıyorum ve 12’den sonra elimde sürekli telefon oluyor. Kullandığım pakette 9 GB internet var, elime resmen telefonu almıyor olmama rağmen 3G'de kullanmama rağmen su gibi gidiyor. 40 TL ödemem gereken pakete iki üç aydır 70 TL civarları ödüyorum. Kullanmadığım bir şeye bunu ödemek fazla can sıkıcı.
Araştırmalar sonucunda vodafone’da üç ay 70 TL kalan 12 ay 79 TL olan YouTube hariç Instagram dahil sınırsız sosyal medyalı 25GB bir paket mevcut.
İstanbul/ sultangazi‘de oturuyorum. Arkadaşın birisi Türk Telekom geç dedi ancak onda olan pakette de sınırsız Instagram olan paket 110/120 TL civarında. O paket bana gerçekten fazla pahalı gelir. Ne yapacağımı bilemedim. Pişman olanlar kadar memnun olanlar da var her operatörden. Ne öneriyorsunuz acaba? Çok bilginiz olmasına gerek yok. Yorumlarınız benim için önemli, her türlü yoruma tamamım şu an.

Ben arnavutköy'de oturuyorum ve Vodafone hiçbir yerde çekmiyor.

Bağcılar, hadımköy, arnavutköy, beylikdüzü, büyükçekmece, avcılar en çok gezdiğim yerler ve hiçbirinde doğru dürüst çekmiyor.

Turkcell'e geçtim, emin ol Turkcell hepsinden daha iyi.

2 Mbps internet hızı veren 4.5G hizmeti var Vodafone'un.

Kesinlikle önermem, diğeri de aynı...
 
Türkcell’ in çekim kalitesi zaten belli. Ancak dediğim gibi kullanılmayan bir internete 70-80 TL rakamları ödemek ne kadar mantıklı? Yoksa bende geçmek için yanıp tutuşmuyorum ki😆 Türkcell’ de yüksek paketlere geçeyim desem cebimden yine en az 120-130 küsür ödeme çıkacak.
 
Türkcell’ in çekim kalitesi zaten belli. Ancak dediğim gibi kullanılmayan bir internete 70-80 TL rakamları ödemek ne kadar mantıklı? Yoksa bende geçmek için yanıp tutuşmuyorum ki😆 türkcell’ de yüksek paketlere geçeyim desem cebimden yine en az 120-130 küsur ödeme çıkacak.

Ben Turkcell gnc 34₺ olan pakete geçtim.

5 GB internet veriyor konuşma ve mesajlaşma da var.

Ayrıca uygulamadan da haftalık belli bir internet gelecek.

Hiçbir hat kullanmadığınız internetten ek ücret alamaz, mobil veri açıkken güncelleme vs. oluyorsa internetiniz bitiyordur.
 
Ben Turkcell gnc 34₺ olan pakete geçtim.
5 GB internet veriyor konuşma ve mesajlaşma da var.

Ayrıca uygulamadan da haftalık belli bir internet gelecek.

Hiçbir hat kullanmadığınız internetten ek ücret alamaz, mobil veri açıkken güncelleme vs. oluyorsa internetiniz bitiyordur.
Canım kardeşim ben sadece basitinden internetin yetmemesinden bahsetmiyorum. Hastane de günde 14 saat bilgisayar başındayım. Haliyle 5 ya da 10GB internet yetecek değil yani. Türkcell 15GB’ da verse yine yetmeyecek bu. Herkesin kullanım amacı ve kullandığı yerler farklı. Benim derdim korka korka kullanmaktansa kullanıp 80 TL ödemek. Yoksa 9 GB pakete 39 ödüyorum. Ama Dijital’ de internet geç kayda geçtiği için bir şekilde geçiliyor. 1 GB ek internete de 25 TL para alıyorlar. Ama ne yazık ki sen benim derdimi anlamadın. Yine de sağ olasın.
 
ben Turkcell gnc 34₺ olan pakete geçtim.

Canım kardeşim ben sadece basitinden internetin yetmemesinden bahsetmiyorum. Hastane de günde 14 saat bilgisayar başındayım. Haliyle 5 ya da 10GB internet yetecek değil yani. Turkcell 15gb’ da verse yine yetmeyecek bu. Herkesin kullanım amacı ve kullandığı yerler farklı. Benim derdim korka korka kullanmaktansa kullanıp 80 TL ödemek. Yoksa 9 GB pakete 39 ödüyorum. Ama dijital’ de internet geç kayda geçtiği için bir şekilde geçiliyor. 1 GB ek internete de 25 TL para alıyorlar. Ama ne yazık ki sen benim derdimi anlamadın. Yine de sağ olasın.

Peki 79₺ ile Vodafone'un 2 Mbps internetini kullanın.

Umarım memnun kalırsınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı