7.sınıf 1. dönemde 99,5 ortalama ile başarı belgesi alınır mı?

  • Konuyu başlatan Denji
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 926

Denji

Hectopat
Katılım
20 Temmuz 2020
Mesajlar
2.948
Çözümler
2
Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar 7. sınıfım ve 1. dönemin son haftası. Benim 99,5 ortalamam var. Aklıma takılan ise bu ortalama ile başarı belgesi alabilir miyim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Üstün başarı belgesi alırsın sanırım. Şu an değişti mi bilmiyorum da bizim zamanımızda (8 sene önce.) başarı ve üstün başarı diye ayrım vardı.
 
5,6 ve 7. sınıfta her dönemde takdirname ve ya teşekkürname belgesi (belgesiz olmaman gerekiyor mutlaka bu ikisinden birileri olmak zorunda) aldıysan başarı belgesi alabilirsin. Ortalamanın önemi kalmıyor bu durumda pek. Başarı ile üstün başarı ayrı, üstün başarı etkinlik vs. sonuçlarında veriliyor bu anlattığım başarı belgesi için.
 
Üstün başarı belgesi alırsın sanırım. Şu an değişti mi bilmiyorum da bizim zamanımızda (8 sene önce.) başarı ve üstün başarı diye ayrım vardı.
o olay duruyor diye biliyorum ama okul davranışlarına göre veriliyor diye hatırlıyorum tabi derslerde dahil olmuyo değil
 
Sınavsız bir sistemde belge vermeleri saçma olur. Gerekirse bu dönem hiç yaşanmamış gibi sonraki dönemin tüm seneyi kapsaması gerekiyor. Belge işine çok takma bence hayatında bir şey değiştirmiyor, gurur duyuyorsun kendine fakat taa ki boş beleş insanlara sonraki sene belge verilinceye kadar.
 
Hocam ikisi farklı. Üstün başarı belgesi takdir alanlara, başarı teşekkür alanlara değil mi? Onur belgesi notlardan bağımsız olur. Mesela ben okulda bulduğum kayıp 100 TL'yi okula verdim onur belgesi vermişlerdi.
 

Geri
Yukarı