Steam indirme hızı düşüyor

CanYılmazmc

Hectopat
Katılım
4 Aralık 2018
Mesajlar
22
Herkese merhaba. 200 Mb/s internete sahibim. Origin, Epic Games gibi platformlarda indirme yaparken ortalama 22.8 MB/s ile indirme yapıyorum. Ancak iş Steam'e geldiğinde indirme 0 MB/s oluyor çoğu zaman. Daha anlaşılır olması adına birkaç tane ekran görüntüsünü paylaşıyorum. Durup dururken indirme hızı sıfırlanıyor. Görev yöneticisine bakıyorum, indirme yaptığım disk %100 kullanılıyor. Format attım, internetimi değiştirdim, Steam'in serverini değiştirdim, Steam'in önbelleğini temizledim, kablolu bağlantı kurdum. İnternette günlerdir araştırıyorum her şeyi denedim.

Kullanmış olduğun HDD ile alakalı bir sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü başka hiçbir uygulamada hız düşmüyor. Lütfen yardım edin çünkü bilgisayarı kırmak üzereyim. 10 dakikada inecek şey 1 saatte inmiyor. Steam'den bir şey satın almaya korkuyorum artık. İnternet sağlayıcısı olarak Superonline kullanıyorum. Superonline'a geçtiğimden beri bu sorun var. Sizce sorun nedir?

aaas.png


dada.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İnternetinizin 200 mb/s mi yoksa 200 Mbps mi olduğundan emin olmalısınız muhtemelen 200 Mbps diye düşünüyorum.
Pardon yanlış anlamışım bende ise durum tam tersi Steam hızlı diğerleri yavaş bir bilgim yok konu hakkında.
 
Hızım 200Mbps. Yanlış yazmışım sanırım. Bir anlam getiremedim. Steamde indirme yaparken sürekli çöküyor yanıt vermiyor. Bu kadar büyük bir platformun daha 1 oyunu bile indiremiyor olması gülünç açıkçası...
 
Çok denedim. Ankara, İzmir, İstanbul, Frankfurt, Londra. Neresi varsa denedim. İndirme önbelleğini de temizledim. Sonuç hala aynı...
Bakmadıysanız, şu konuya bakabilir misiniz?
 
Bakmadıysanız, şu konuya bakabilir misiniz?
Teşekkür ederim. 2 gündür deniyorum hiçbir sıkıntı yok şimdilik. Sorunumu çözdü diyebiliriz. Tekrar hata alırsam güncelleyeceğim.
 
Bakmadıysanız, şu konuya bakabilir misiniz?
Sen adamsın!
 

Yeni konular

Geri
Yukarı